Fata in fata - 17.09.2020


Vezi rezultatele sondajului: Stiati ca: Anul viitor va fi ultima data cand vom mai schimba ora?

Votanţi
3. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    2 66.67%
  • Nu

    1 33.33%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Fata in fata - 17.09.2020

    Stiati ca: Anul viitor va fi ultima data cand vom mai schimba ora?

    • Da
    • Nu


    "Comitetul de Turism si Transporturi al UE a propus oprirea schimbarii sezoniere a orei, ceea ce nu ar modifica dreptul tarilor UE de a decide cu privire la ora lor standard. Pentru tarile care decid sa isi pastreze definitiv ora de vara, ultima schimbare sezoniera a orei va fi in ultima duminica din martie 2021.

    Potrivit News European Parliament, statele membre care prefera sa isi pastreze ora standard, cunoscuta si sub numele de "ora de iarna", vor schimba ora pentru ultima data in ultima duminica din octombrie 2021.

    Pentru a proteja piata unica, Comisia Europeana va analiza propunerile de fus orar ale statelor. Astfel, tarile UE va trebui sa stabileasca si sa comunice intre ele toate modificarile pe care le fac si sa se asigure ca aplicarea orei de vara, in unele tari, si a orei de iarna, in altele, nu va perturba functionarea pietei interne.

    CE a organizat o consultare publica in vara anului 2018, care a primit 4,6 milioane de raspunsuri, din care 84% erau in favoarea intreruperii modificarilor semestriale ale orei, in timp ce 16% doreau sa le pastreze.

    UE a unificat pentru prima data aranjamentele referitoare la ora de vara in 1980, pentru a asigura o abordare armonizata a schimbarii orei pe piata unica, deoarece pana atunci, practicile si programele nationale de ora de vara erau divergente.

    Directiva actuala privind orele de vara impune ca tarile UE sa treaca la ora de vara in ultima duminica din martie si sa revina la ora standard in ultima duminica din octombrie.

    In cazul in care Comisia constata ca aranjamentele de timp prevazute ar putea impiedica in mod semnificativ si permanent buna functionare a pietei unice, se va prezenta o propunere de amanare a datei de aplicare a directivei cu cel mult 12 luni, se arata in textul adoptat in 2019."



  2. #2
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Da
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: