Fata in fata - 23.07.2019


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord cu retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s?

Votanţi
8. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  6 75.00%
 • Nu

  2 25.00%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  20,674
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  132
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Fata in fata - 23.07.2019

  Sunteti de acord cu retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s?

  • Da
  • Nu  "În ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Craiova de joi, 25 iulie 2019, se va propune retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s, ca urmare a afirmațiilor acestuia făcute recent în mass-media. Un proiect în acest sens a fost depus de grupul de consilieri ai Partidului Social Democrat, care consideră că declarațiile artistului au adus atingere imaginii municipiului Craiova și cetățenilor săi. Astăzi, și primarul Slatinei, Emil Moţ, a propus Consiliului Local retragerea titlului de Cetăţean de Onoare acordat de oraș lui Ştefan Popa Popa’s.

  „Craiova a fost și este, cu siguranță, unul dintre cele mai importante orașe ale României, iar faptul că locuitorii acestui mare municipiu aleg să lucreze în alte regiuni demonstrează o bună pregătire în domeniile în care aceștia profesează. Astfel de declarații denigratoare, susținute cu atâta vehemență în spațiul public de domnul Ștefan Popa Popa’s, nu pot fi demne de o persoană cu înalte pretenții culturale și care este reprezentantul unui oraș cosmopolit cum este Timișoara, gestul dânsului fiind cu atât mai regretabil din postura sa de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova. Odată ce a acceptat acest titlu în 2005, dl. Ștefan Popa Popa’s a devenit la rândul dânsului un ambasador al oltenilor, al craiovenilor care i-au conferit această distincție. În calitate de Primar al Municipiului Craiova, susțin inițiativa consilierilor PSD și a craiovenilor care au dezavuat gestul lui dezonorant în mediul online și au cerut insistent retragerea titlului de Cetățean de Onoare conferit domnului Ștefan Popa Popa’s în anul 2005. Pe această cale, țin să îi reamintesc domnului Ștefan Popa Popa’s că orașul Craiova a reprezentat, de-a lungul anilor, un punct de referință în făurirea României și a dat numeroase personalități recunoscute atât în plan național cât și internațional”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.(...)

  Invitat, săptămâna trecută, în emisiunea „Convergenţe” de la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care i-a portretizat pe cei mai importanţi lideri politici ai lumii şi a primit recent titlul de ambasador cultural al Timişoarei (primul titlu de acest gen acordat în municipiu), a făcut declaraţii dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara. „Publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni. (…) Atunci îmi pun şi eu întrebarea: unde sunt valorile Timişoarei?”, a spus Popa’s.(...)"


 2. #2
  Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
  Data de inscriere
  15-05-2008
  Varsta
  37
  Sex
  M
  Mesaje
  1,843
  Mesaje bazar
  37
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  1081
  Puncte CF
  40.0
  Usergroups:
  Nu sunt de acord cu ceea ce spune Popa's, cei mai mulți olteni din Timișoara sunt cei din Mehedinți, care sunt aproape de bănățeni, apoi toate orașele mari atrag oameni din toate părțile și ar trebui să îl bucure că Timișoara rămâne un oraș al României, cu majoritatea locuitorilor români.

  -

  E adevărat că a dat cu bâta în baltă acum, însă titlul de cetățean de onoare l-a primit pentru niște merite culturale pe care nu le-a pierdut între timp, tot un om de cultură este și acum.

  Sper, mai degrabă, că va reveni cu o altă declarație și își va cere scuze tuturor oltenilor care muncesc onest în Timișoara și în Banat!

  ---------- Post added 23-07-2019 at 10:02 ----------

  Apropo,

  Cu perfectul simplu mai vorbesc și maramureșenii și crișenii, chiar și o parte din ardeleni, nu doar oltenii.

  https://www.youtube.com/watch?v=S-90d-0bIVw">https://www.youtube.com/watch?v=S-90d-0bIVw" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350" wmode="transparent">

  „Mărsăi” în Sălaj vs „Mersăi” în Oltenia.
  --
  Χριστός σε αγαπάει
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  24,984
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  24470
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  nu  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

 4. #4
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  6,809
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  55
  Reputatie
  8433
  Puncte CF
  12.0
  Usergroups:
  da
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: