Fata in fata - 23.07.2019


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord cu retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s?

Votanţi
8. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    6 75.00%
  • Nu

    2 25.00%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Fata in fata - 23.07.2019

    Sunteti de acord cu retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s?

    • Da
    • Nu



    "În ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Craiova de joi, 25 iulie 2019, se va propune retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s, ca urmare a afirmațiilor acestuia făcute recent în mass-media. Un proiect în acest sens a fost depus de grupul de consilieri ai Partidului Social Democrat, care consideră că declarațiile artistului au adus atingere imaginii municipiului Craiova și cetățenilor săi. Astăzi, și primarul Slatinei, Emil Moţ, a propus Consiliului Local retragerea titlului de Cetăţean de Onoare acordat de oraș lui Ştefan Popa Popa’s.

    „Craiova a fost și este, cu siguranță, unul dintre cele mai importante orașe ale României, iar faptul că locuitorii acestui mare municipiu aleg să lucreze în alte regiuni demonstrează o bună pregătire în domeniile în care aceștia profesează. Astfel de declarații denigratoare, susținute cu atâta vehemență în spațiul public de domnul Ștefan Popa Popa’s, nu pot fi demne de o persoană cu înalte pretenții culturale și care este reprezentantul unui oraș cosmopolit cum este Timișoara, gestul dânsului fiind cu atât mai regretabil din postura sa de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova. Odată ce a acceptat acest titlu în 2005, dl. Ștefan Popa Popa’s a devenit la rândul dânsului un ambasador al oltenilor, al craiovenilor care i-au conferit această distincție. În calitate de Primar al Municipiului Craiova, susțin inițiativa consilierilor PSD și a craiovenilor care au dezavuat gestul lui dezonorant în mediul online și au cerut insistent retragerea titlului de Cetățean de Onoare conferit domnului Ștefan Popa Popa’s în anul 2005. Pe această cale, țin să îi reamintesc domnului Ștefan Popa Popa’s că orașul Craiova a reprezentat, de-a lungul anilor, un punct de referință în făurirea României și a dat numeroase personalități recunoscute atât în plan național cât și internațional”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.(...)

    Invitat, săptămâna trecută, în emisiunea „Convergenţe” de la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care i-a portretizat pe cei mai importanţi lideri politici ai lumii şi a primit recent titlul de ambasador cultural al Timişoarei (primul titlu de acest gen acordat în municipiu), a făcut declaraţii dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara. „Publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni. (…) Atunci îmi pun şi eu întrebarea: unde sunt valorile Timişoarei?”, a spus Popa’s.(...)"


  2. #2
    Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-05-2008
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    1,888
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1081
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Nu sunt de acord cu ceea ce spune Popa's, cei mai mulți olteni din Timișoara sunt cei din Mehedinți, care sunt aproape de bănățeni, apoi toate orașele mari atrag oameni din toate părțile și ar trebui să îl bucure că Timișoara rămâne un oraș al României, cu majoritatea locuitorilor români.

    -

    E adevărat că a dat cu bâta în baltă acum, însă titlul de cetățean de onoare l-a primit pentru niște merite culturale pe care nu le-a pierdut între timp, tot un om de cultură este și acum.

    Sper, mai degrabă, că va reveni cu o altă declarație și își va cere scuze tuturor oltenilor care muncesc onest în Timișoara și în Banat!

    ---------- Post added 23-07-2019 at 10:02 ----------

    Apropo,

    Cu perfectul simplu mai vorbesc și maramureșenii și crișenii, chiar și o parte din ardeleni, nu doar oltenii.

    https://www.youtube.com/watch?v=S-90d-0bIVw">https://www.youtube.com/watch?v=S-90d-0bIVw" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350" wmode="transparent">

    „Mărsăi” în Sălaj vs „Mersăi” în Oltenia.
    --
    Χριστός σε αγαπάει
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,744
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    nu



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  4. #4
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    da
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: