Filme - High Definition


  1. #1
    Make a Little Happymess Wrajitorul's Avatar Wrajitorul are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,502
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    828
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:

    Filme - High Definition

    M`ar interesa sa stiu cam cati dintre voi sunteti pasionati de acest nou tip de filme. Cine , care, ce filme are, pe ce le vedeti, de unde le luati, etc. Daca vreti, putem face si schimburi . Eu momentan nu am decat foarte putin material HD, de`abia m`am apucat sa trag de pe torrente. m`ar interesa si pe usenet sa ma implic, dar momentan nu prea stiu cu ce se mananca, asa ca momentan zic pas.
    Pana acum am luat mai mult videoclipuri si doar cateva filme, dar incet incet lista va creste. So, daca stiti despre ce vorbesc si sunteti la fel de pasionati ca si mine, write it down. here. this is high definition. the definition of life.
    Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.

  2. #2
    Banned DRAKO's Avatar DRAKO reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2005
    Locaţie
    Not here!
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,850
    Mesaje bazar
    76
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Big grin

    Sunt foarte interesat...vreau si eu...ca ma apucasem sa fac colectie...dar acum le vreau HD...beleaua cu HD este faptul ca in caz ca nu vrei sa le playezi la PC (si chiar si pt PC am inteles ca are niste cerinte ce pe majoritatea i-ar soca) iti trebuie TV care sa suporte HDTV si dvd player care deasemenea sa suporte aceasta tehnologie... Cum fiecare tehnologie la inceput e scumpa...mai avem de asteptat un pic...sa speram ca de la anu se vor ieftini electronicele
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    <div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    4,886
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    alea 720p ar trebui sa mearga bine. cu alea 1080 am auzit ca e belea. anyways pt aia cu placi nvidia mai bune e un program numit nvidia purevideo parca. cica face decodare hardware. altfel iti tre cpu mai bun.
    anyways pe tv-uri (care au rez mici) nu prea faci mare lucru cu high def. pe monitoare (care suporta rezolutii bune) ar trebui sa fie ceva presupun.
    poze

    We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.

  4. #4
    Newcomer dcr's Avatar dcr nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    25-01-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    30
    Mesaje bazar
    27
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -20
    Puncte CF
    50.0
    Eu am documentare HD, se vad si se aud foarte bine pe TV si mult mai bine pe monitor, diferenta de calitate intre un DVD si HD e vizibila.
    Filme nu prea am luat ca sunt (inca!) pe Cable si hmmm...., dureaza cam mult pana le iau .
    Cele pe 1080 merg bine iar procesorul este pe la 43 - 44 %, deci nu prea este solicitat - am un Sempron 2600, 6600 GT TDH pe AGP si 1GB Ram.
    Folosesc FFDSHOW si BS Player sau Windows Media Player clasic.
    Intradevar, se simte o diferenta de cand am instalat ultimele drivere de la Nvidia, procesorul este solicitat mai putin.
    Last edited by dcr; 17-12-2006 at 18:26.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: