Dacia - noul sponsor al echipei Udinese


  1. #1
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

    Dacia - noul sponsor al echipei Udinese

    Surpriză totală în Serie A. La partida de duminică seara din etapa a 17-a din Serie A, dintre Ac Milan şi Udinese, friulianii au apărut cu un nou sponsor pe piept: Dacia. Deşi e criză acută în industria auto din întreaga lume, şefii de la Renault nu au uitat de promovare. Au semnat un parteneriat cu Udinese, una dintre echipele puternice din Serie A

    Udinese şi-a inaugurat duminică seara noul echipament, chiar pe "San Siro", la partida cu AC Milan. Mai precis, echipa lui Pasquale Marino s-a afişat cu noul sponsor principal, unul cu adevărat surpinzător: Dacia. Numele Dacia, brandul low cost al celor de la Renault, va apărea de astăzi pe cele trei rânduri de tricouri ale lui Udinese, pe echipamentul de antrenament şi pe panourile publicitare de pe stadionul "Friuli".

    "Această sponsorizare reprezintă o oportunitate importantă pentru noi, aceea de a avea o zonă de expunere mare, reprezentată de un campionat de fotbal foarte puternic. E o ocazie de a creşte notorietatea brandului Dacia pe piaţa italiană, de a face cunoscută o marcă tânără care a înregistrat succese comerciale importante", a declarat Andrea Baracco, directorul de comunicare al Renault - Italia, pentru site-ul oficial al lui Udinese.

    Leonardo Pietro, director general la Udinese, s-a declarat încântat de alăturarea celor două branduri, Udinese şi Dacia: "Ne dă o mare satisfacţie alăturarea imaginii noastre de cea a unui tânăr şi dinamic brand, care se diferenţiază în peisajul automobilistic prin strategia preţului redus. În fotbal, Udinese a fost ani buni un model de a căutare de noi potenţiale talente pentru a spori şi a construi o echipă solidă".

    Nu a fost făcută publică însă valoarea acordului de sponsorizare încheiat între Renault şi clubul italian Udinese, sau durata colaborării.

    Din păcate, "Dacia" nu le-a purtat noroc celor de la Udinese, cel puţin în primul meci. Au fost zdrobiţi de AC Milan, scor 5-1!.

    În primele nouă luni ale anului vânzările Dacia în Europa au urcat cu 38,1%, susţinute atât de modelul Logan MCV, cât şi de modelul Sandero, pe o piaţă auto europeană în scădere cu 4,4%. Totuşi, în ultima perioadă criza mondială a afectat puternic segmentul auto, iar guvernele din multe ţări ale UE, dar şi cel american, au hotărât acordarea de sprijin financiar acestei ramuri a industriei. În România, cabinetul Tăriceanu a aprobat, în şedinţa de miercuri, o notă prin care Executivul va vira în contul uzinelor de la Mioveni 15,4 milioane de euro - sub formă de ajutor de stat.

    Udinese ocupă poziţia a 12-a în Serie A şi este calificată în 16-imile Cupei UEFA, unde va juca cu echipa poloneză Lech Poznan.

    Dacia este sponsor şi al echipei de fotbal a României.

    Sursa: http://www.realitatea.net/dacia--spo...ai_419521.html
    Dacia - noul sponsor al echipei Udinese Fisiere atasate dacia.jpg  
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  2. #2
    Banned vali_genius's Avatar vali_genius reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-12-2008
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje
    43
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    se zice ca numai sunt banii,si scot lumea la disponiblizari,doamne ce lume si la lume le mareste taxa auto ca sa nu "moara bijuteria nationala" dacia si de cand economia tarii a stat in 6000 de oameni aia a fost o mare vrajeala si se plang ca nu au bani
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    5,809
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    chiar ca. suntem in criza si lor le arde de alte alea.....
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  4. #4
    Milan for Life! deangel9's Avatar deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Locaţie
    B/GR/DJ
    Sex
    M
    Mesaje
    10,368
    Mesaje bazar
    394
    Putere Reputatie
    87
    Reputatie
    19665
    Puncte CF
    88.0
    Usergroups:
    le-a purtat noroc pe san siro
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: