Dopaj


  1. #1
    Hater tajka's Avatar tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,614
    Mesaje bazar
    324
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    2737
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:

    Dopaj

    Îmi face mie impresia, sau majoritatea sporturilor la care se depune efort sunt afectate de creşterea performanţelor sportive prin metode "underground". Respecte pentru ciclism, unde deşi toată lumea are tendinţa să blameze acest sport, UCI a decis să ducă o luptă cu pistoalele pe masă împotriva dopaţilor. Dovadă ultimii mari campioni din TDF (evident există şi o excepţie, ca la orice regulă, în persoana lui Lance Armstrong, care nu a fost prins) De asemenea în atletism, numeroasele afaceri de dopaj au cam dus la o neîncredere a sponsorilor în realele capacităţi ale alergătorilor de a scoate rezultate bună fără un pic de "inginerie a sângelui"
    Consideraţi că în fotbal nu există interese pentru a prinde "aurolacii"?
    Se preferă controale "de suprafaţă" pentru a nu distruge spectacolul şi a nu alunga marile afaceri de spălări de bani care permit vehicularea sumelor cu multe zerouri din transferuri sau salarii/prime?
    Poate un jucător să fugă pe teren 90 de minute precum Zidane la treizeci şi de ani la fel ca un copil de 18 ani?
    Este transfuzia cu sânge bine oxigenat compatibil o metodă de dopaj "nesimţită"?
    Este EPO nociv şi imoral, sau trebuie trecut pe lista metodelor permise?
    Testosteronul trebuie permis ca metodă de îmbunătăţire a performanţelor?
    Sunt vinovate echipele, managerii, jucătorii, poliţia sau medicii pentru scăparea de sub control a fenomenului de dopaj?
    Ce părere aveţi de dopaj? Există, sau sunt doar fabulaţii din presă?

  2. #2
    Junior mirceab's Avatar mirceab reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-04-2007
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    86
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    ar mai fi de adaugat ca fotbalul nu e pe in capul listei ca sport la care se depun eforturi mari. halterofilii ciclistii si atletii sunt sportivii unde este vital un ajutor pentru sustinerea efortului.
    foarte multe metode de dopaj noi nu pot fi testate pozitiv decat la o saptamana dupa ce sportivul s/a dopat pe cand plusul de forma pentru sportiv se simte mult mai mult.
    la ciclisti se fac teste antidoping pe toata durata anului chiar si in afara sezonului pe cand la fotbal doar dupa meci. Consider ca nu exista interes pentru prinderea dopatilor in fotbal ... ar pune in pericol contractele cu sponsorii daca s/ar afla ca fenomenul este unul de masa
    si ca o concluzie sa zicem ca doar ai lor se dopeaza ... ai nostri sunt cuminti
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: