am facut salata "dezorientata"
si astept maslinele
am facut salata "dezorientata"
si astept maslinele
Porc picant cu legume
carne de porc
boia
piper
2-3 rosii
2 ardei grasi
ketchup picant
3 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
Se taie cubulete carnea si se pun condimentele. Se asteapta putin ca acestea sa intre in carne. Se pune carnea la prajit in ulei incins, se adauga ardeii taiati cubulete, resiile decozite si pasate si 2-3 linguri de ketchup picant. Se lasa 10 minute apoi se toarna vinul si usturoiul frecat cu ulei si otet. Se mai lasa inca 15 minute.
si rezultatul final (adica in farfurie) ?
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.
ce bine arata incepu sa-mi ploua in gura
...
aripi de pui picante la grill.
900g aripi pui
knorr granulat
1/4 lamiie stoarsa
leustean uscat pisat
1 lingurita zahar
pasta paprika
ingredientele se pun pe aripi in ordinea asta
se pun la grill, si se rumenesc bine, fara a se arde
in grill, se intorc o singura data.
se servesc cu garnitura, si vin alb.
Last edited by zit; 03-09-2009 at 10:41. Motiv: Automerged Doublepost
auzi la ea, figuri, chestii, socoteli. eu am stomacul tare, cui nu ii place sa nu manince
daca te uiti bine, e taiat pintenul ala de pe aripi
si fa-le tu taiate in bucati la grill la cuptor, cu gauri de 3 cm si sute de grade la 5 cm de mina ta
Last edited by zit; 03-09-2009 at 12:37.
de ieri... ciorbita de pui a la grec
dipa reteta asta
http://gospodini.blogspot.com/2008/0...i-la-grec.html
lasagna
si Sarlota cu pere si biscuiti
dupa retata din Carticica Practica nr8/2009
ingrediente:
30 de biscuiti (dar eu am folosit mai multi)
4-5 pere proaspete sau din compot
2-3 linguri de lichior
500 g branza dulce
150 gr zahar
1 plic gelatina (10grame)
25 grame de unt
pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa, iar dupa 10 minute, o topesti pe bain-marie si dizolvi zaharul. mixezi branza, in care torni ulterior, in fir subtire, gelatina indulcita, calduta, omogenizand. Speli perele si le tai in rondele sau felii.
Tapetezi cu unt baza si peretii unui vas si pui un strat de biscuiti. ii stropesti cu jumatate din cantitatea de lichior diluat in 100 ml de apa. intinzi un strat subtire de crema, pui felii de pere si repeti straturile terminand cu un strat de biscuiti.
Introduci vasul in frigider pt cel putin o ora. pentru a servi sarlota asezi vasul in apa calduta apoi o rastorni pe o tava
un mic brunch:
o bucata piept porc, batuta, condimentata, taiata pe jumatate.
prajita in ulei palmier si o ceasca whisky prost, cu capac pus la tigaie
ardeiul iute din otet, pus sub bucatile de carne.
gustare rapida, si IUTE!
se serveste cu mustar de dijon, fara piine.
o reteta buna de dieta aveti? ca ma gandesc ca mai tineti si la silueta(fetele ).
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
da o reteta de ingrasat stiti? (tinand cont de gastrita)
grasimi ,fast food..zisai sa tinem cont de gastrita k nu vreau in spital
si da am sub greutatea normala [1,70 si 45 kg]
StyXx, incearca bere + mancat calumea (si fara stres)
Ont: Prajitura cu mere
Pentru pandispan: 5 oua, 250 gr zahar, 7 linguri faina, 4 linguri ulei, esenta de rom.
Pentru umplutura: 500 gr mere, 250 gr zahar, coaja de la o lamaie, 1 cana apa, 1-2 pachete budinca (de orice fel), 1 l lapte, 300 ml frisca.
Separi galbenusurile de albusuri. Bati spuma albusurile cu aj. mixerului, adaugi treptat zaharul, apoi galbenusurile, unul cate unul si uleiul in fir subtire. Cu o lingura de lemn adaugi faina, amestecand usor. La final, adaugi esenta de rom. Intinzi compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Dai la cuptor pana se coace. Speli merele, le cureti de coaja si le razi. Intr-o cracticioara pui merele rase, zaharul, coaja de la o lamaie, cana de apa si lasi sa fiarba, amestecand usor. Pregatesti budinca impreuna cu laptele asa cum scrie pe plic. Lasi pandispanul sa se raceasca si peste el intinzi compozitia de mere, budinca si frisca.
ba era una pe aici de gatea de mai rar,ce s-a intamplat cu ea,ati banat-o sau s-a maritat?
The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: