problema placa video


  1. #1
    Banned profethu's Avatar profethu este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    11-05-2008
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    126
    Mesaje bazar
    432
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    29
    Puncte CF
    0.0

    problema placa video

    Salut. Am o placa video Nvidia 8500GT care a inceput sa faca figur.. Acum 2 saptamani mi s-a blocat calculatorul in timp ce ma jucam cs , am dat restart si cand sa mi intre in windows imi aparea pe ecran multe poze din cs si nu se incarca.. Am reinstalat windowsul , totul a mers , pana in momentul in care am instalat driverul de la placa video si s-a blocat iar ..am dat restart si tot asa , se bloca pe o imagine , dupa care daca mai dadeam 1 restart , aparea un fel de labirint alb-negru cu niste puncte colorate... Acum am reinstalat windowsul si nu mi-am mai instalat driverul pt placa video . Logic ar fi sa fie o problema de la placa video, dar daca era arsa nu ar fi trebuit sa ma lase sa intru in windowsu nu? Nu stiu ce are si nu as vrea sa ma grabesc sa mi cumpar o placa video si sa nu fie din cauza placii .. Sursa , daca nu ma insel , este delux de 450 .. Aveti idee ce ar putea sa aiba ?

  2. #2
    Junior ____'s Avatar ____ va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    72
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    0.0
    Salut!
    1) Verifica daca ventilatorul mai functioneaza(poate sa fie o supraincalzire datorita nefunctionarii coolerului-"da-l jos, curata-l de praf si schimba-i pasta)
    2)ai facut overclock pe ea?-ai modicat voltajul la gpu? ...datorita supraincalzirii gpu-lui...poate sa faca artefacte[deobicei se rezolva prin "reflow(temporar) sau reballing(long term fix) -- cauta pe google ce inseamna termenii astia 2 in cazul placilor video]
    3)Verifica condensatorii de pe placa video,sa nu fie umflati..sau mai rau ..crapati(de obicei la aia solizi)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: