O adevărată „vilă la înălțime” (la propriu și la figurat), oferind o superbă priveliște panoramică trilaterală a metropolei și aer curat – poate fi alegerea ideală pentru o familie cu personalitate, aflată în căutarea unei locuințe care să o reprezinte.
Într-adevăr, dacă doriți să ieșiți din tipare și să vă oferiți „altceva”, este perfect posibil întrucât, blocul fiind pe cadre, acest apartament deosebit așteaptă să fie remodelat după gustul și exigențele dumneavoastră (se poate obține open-space, se pot uni două dormitoare, se pot extinde unele camere pe balcoane etc.).
Pe lângă cei 108 mp (din care 90 mp utili), apartamentului îi revine și jumătate dintr-o terasă care poate fi amenajată după dorință, precum și spațiu de depozitare într-o boxă de la subsol. La ușă există posibilitatea de racord centrală termică.
La etajul inferior se află un living spațios, o bucătărie încăpătoare, o baie de serviciu, o cămară și două debarale, iar la etajul superior – trei dormitoare, o baie mai mare, o cămară și o debara; evident, acestora li se adaugă holurile, casa scării interioare și câte două balcoane la fiecare etaj.
Deosebite facilități decurg din situarea locuinței la km 0 al Craiovei (complexul rezidențial de lângă Hotel Ramada), în imediata apropiere aflându-se:
- Centrul Vechi;
- mall-ul Mercur Center, supermarketuri (Profi, Carrefour), dar și multe alte magazine;
- English Park;
- instituțiile publice centrale;
- Piața Centrală;
- prestigioase unități de învățământ (Universitatea din Craiova, C.N.Carol I, C.N.Elena Cuza, Școala Nr.2 Traian – cu grădinița aferentă);
- Teatru Național, Teatrul de Operă și Operetă, Filarmonica Oltenia;
- Muzeul de Artă, Muzeul Olteniei, Biblioteca Județeană;
- bisericile Sfântul Gheorghe-Nou și Sfântul Spiridon;
- sedii ale majorității băncilor;
- un spital, o policlinică, numeroase centre medicale, cabinete medicale și farmacii;
- stații de autobuz și de tramvai, precum și stație de taxi (Ramada).
Toate actele apartamentului sunt la zi.
Relații la tel. 0721 329 779 sau 0721 218 331


Pret: 110000 EuroApartament duplex la km 0,  cu 4 camere decomandate (etj. 7-8)-0_1-jpg
.