Ofer spre inchiriere casă


 1. #1
  0-day Member RAI IMOBILIARE's Avatar RAI IMOBILIARE este cel mai nesuferit user de pe acest forum RAI IMOBILIARE este cel mai nesuferit user de pe acest forum
  Data de inscriere
  11-05-2013
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  6
  Mesaje bazar
  309
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -140
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:

  Ofer spre inchiriere casă

  Casa boiereasca superba, deosebita, amplasata intr- o zona de case rezidentiala linistita, centrala, aproape de centrul istoric si str. Unirii. Dat fiind aspectul exterior deosebit ce pastreaza parfumul secolului trecut si numarului mare de camere (11 camere si dependinte), existenta la parter a unei incaperi de 40 mp, la etaj a unui living de 66 mp care se poate extinde cu o terasa de 47 mp, avand si curte generoasa disponibila pentru amenajarea unei terase.
  Imobilul este structurat pe 3 nivele: parter, etaj si mansarda.
  Caracteristici:
  Suprafata terenului pe care este amplasata casa: 571 mp
  Deschidere la strada principala: 20 ml
  Amprenta casei la sol: 250 mp
  Regim de inaltime: Parter + Etaj+ Mansarda
  Suprafata utila totala a casei pe trei nivele: 595 mp
  Numar camere: 11 + dependinte
  Compartimentarea casei este urmatoarea:
  - Parterul este renovat complet cu finisaje de calitate, suprafata totala este de 236 mp, compus din baie, bucatarie, si 6 camere dintre care una este oficiu (camera tehnica ), toaleta de serviciu, debara si subsol/beci.
  - Etajul este partial renovat, folosit ca birouri, suprafata totala este de 202 mp, si este compus din baie, hol, hol + scara, plus 3 camere si o terasa foarte mare de 47 mp.
  - Mansarda partial renovata, proiectata pentru a deveni un apartament "open space" in suprafata totala de 160 mp, luminata natural abundent prin 12 ferestre Velux, grup sanitar.
  Incalzirea imobilului se face cu 2 centrale termice pe gaz cate una independent pentru fiecare etaj.
  Ca dotari suplimentare mentionam soneria cu interfon montata pe poarta cu doua posturi, unul pentru parter si unul pentru etaj, deschidere automata a portilor cu sistem electrohidraulic automat (telecomanda), AC, pivnita dotata cu sistem automat umidostatat de ventilatie fortata, baile deasemenea dotate cu sisteme umidostatate de ventilatie fortata.
  Ofer spre inchiriere casă-casa3-jpgOfer spre inchiriere casă-casa4-jpgOfer spre inchiriere casă-casa6-jpgOfer spre inchiriere casă-casa5-jpg

  Pret: 2500 Euro

  Arata datele de contact

  Last edited by RAI IMOBILIARE; 19-03-2015 at 11:00.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: