Ofer spre inchiriere casă


  1. #1
    0-day Member RAI IMOBILIARE's Avatar RAI IMOBILIARE este cel mai nesuferit user de pe acest forum RAI IMOBILIARE este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Join Date
    11-05-2013
    Location
    Craiova
    Sex
    M
    Posts
    6
    Posts bazar
    309
    Rep Power
    0
    Reputation
    -140
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Ofer spre inchiriere casă

    Etajul unu si mansarda apartin unei case boieresti superbe, deosebita, amplasata intr-o zona de case rezidentiala linistita, centrala, aproape de centrul istoric si str. Unirii. Deschidere la strada principala a curtii imobilului este de 20 ml. Amprenta la sol a intregului imobil: 250 mp.
    - Etajul este partial renovat, folosit ca birouri, suprafata totala este de 202 mp, si este compus din baie, hol, hol + scara, plus 3 camere si o terasa foarte mare de 47 mp.
    - Mansarda partial renovata, open space in suprafata totala de 160 mp, luminata natural abundent prin 12 ferestre Velux, grup sanitar.
    Ca dotari suplimentare mentionam: sonerie cu interfon pentru etaj, deschidere automata a portilor cu sistem electrohidraulic automat (telecomanda), AC, baile sunt dotate cu sistem umidostatat de ventilatie fortata..Ofer spre inchiriere casă-poza-casa-jpgOfer spre inchiriere casă-schita-2-1400-jpgOfer spre inchiriere casă-schita-1400-jpg
    Pret: 1400 Euro

    Arata datele de contact

    Last edited by RAI IMOBILIARE; 19-03-2015 at 14:59.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: