am nevoe de putin ajutor.


  1. #1
    Newcomer B2k's Avatar B2k reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    50
    Mesaje bazar
    59
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:

    Exclamation am nevoe de putin ajutor.

    Salut.

    m-ar interesa si pe mine o informatie, am zgariat o masina iesind din parcare... pentru ca persoana care detine aceea masina avariata nu putea sa iese din parcare... cam 2-3 cm2 zgarietura. acuma dupa 24 ore a venit sa imi ceara bani pentru asi repara masina... nu a mentionat suma . masina ei are numere de bulgaria... in acest caz ... legal trebuie sa ii dau copie dupa asigurare si buletin nu?
    si cu ce ma va afecta pe mine acest lucru daca ii cedez copiile dupa aceste acte... si daca ea trebuie sa se duca la service in Bg pentru vopsi acea zgarietura ?

    va multumesc mult.
    B2K





  2. #2
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    daca au trecut mai mult de 24 de ore, isi ia la revedere.
    in timp de 24 de ore trebuia sa se duca la politie, sa spuna ca si-a gasit masina zgariata, si ei trebuia sa ia masurile necesare.
    daca nu a facut asta, la revedere. ptr ce sa ii dai asigurarea sau bani? de ce nu a venit atunci sa iti spuna?

    daca vrei tu sa faci asa un gest... te duci tu la politie si spui ca ai zgariat o masina, le spui cand s-a intamplat, si ii intrebi ce e de facut.
    nu ii poti da copie dupa buletin si asigurare fara sa completezi macar un formular, ceva, care sa ateste faptul ca masina ei e lovita, ma rog - zgariata in cazul tau - si ce avarii are.
    daca are alta masina facuta praf, si se duce s-o repare pe aia pe asigurarea ta?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: