Aseara am decis sa ies in trafic cu un incepator , toate bune si frumoase mai ales ca masini mai putine deci numai bine de sofat fara stres . Pai ce ziceti ca la giratoria de dupa Banie catre Selgros dupa ce ne am incadrat in banda catre stanga spre Mol , hop tramvaiul , acuma normal stop sa treaca si apoi usor peste sinele de tramvai spre a ne incadra pe banda 1 , numai ca bai fratioare ce sa vezi un Golf condus de un ditamai patronul din Craiova ( nu i dau numele ca l mai si cunosc ) aproape ca i s a blocat claxonul ca voia el sa mearga mai repede . Acuma stau si ma gandesc ca poate nu o fi vazut semnul de incepator, altfel poate numai statutul lui social sa l fi facut sa nu aiba rabdare ? E vorba totusi de un incepator pe care eu personal nu vreau sa l arunc intrafic decat atunci cand consider ca este pregatit si nu incurca pe ceilalti participanti la trafic pt ca orele de la scola sunt facute cu instructorul care are acces la pedale , plus ca sunt si putine .
In concluzie , va rog sa va aduceti aminte ca si voi ati fost incepatori si e bine sa manifestati clementa vis a vis de cei care acum incep sa conduca . Totusi pun o intrebare .
Voi sunteti intelegatori cu cei care au lamaia in geam ?


PS in urma discutiilor pe forum eram ferm convins ca inca se dau bani la oras , uite ca n a fost asa , chiar a luat carnetul pe bune , deci cred ca instructorii care inca mai procedeaza asa isi baga banii in buzunar .