Magazine covoare in Craiova, unde?


  1. #1
    Member Disperatul are ceva special... Disperatul are ceva special...
    Data de inscriere
    25-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    149
    Mesaje bazar
    86
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    117
    Puncte CF
    5.0

    Magazine covoare in Craiova, unde?

    Am bifat deja \ Dedeman, Leroy, Praktiker si Baumax. Am bifat doua in Sucpi, cel din Banie de la intare, Pala, cel de dupa Metro. Si pe cel din piata, in spatele halei de carne. Si Mercurul. Si am ramas fara idei, caci tot nu am gasit ce imi doream. Unde sa mai caut? Mai sunt prin cartiere, ascunse, magazine de covoare? Imi trebuie ori un covor de 3 pe 0,6 sau 0,5, ori doua de 1,5 pe 0,6 sau 0,5, ori o traversa din care sa mi se taie cat am nevoie. Ma puteti ajuta cu alte idei unde sa ma mai duc? Brazda? 1 Mai? Craiovita? Centru? Ceva?
    Multumesc!

  2. #2
    Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    17-11-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    4,377
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    4297
    Puncte CF
    261.5
    Usergroups:
    Vezi ca era un depozit de covoare langa Petrom-ul vis-a-vis de fabrica de bere. Din statia peco, spre oras, curtea cu gpl-ul (vechea carciuma "La Trei Craci" ) sau vecini de "gard"
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
    www.pescardejiu.blogspot.com
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: