o intrebare urgenta..pls help me


  1. #1
    Newcomer Marian_v12's Avatar Marian_v12 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    71
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

    o intrebare urgenta..pls help me

    Scz ca poate ma repet si poate ce o sa intreb eu se mai gaseste pe altundeva dar astept un raspuns urgent si corect.

    Am vandut masina mea. cumparatatoru a venit cu un act de vanzare cumparare gata facut(bine inteles ca nu avea nici seria mea de buletin doar adresa luata din asigurare) si cu o fisa de inmatriculare completata. EU am fost la fisc cu acea cerere si de acolo mi s-a pus o stambila,ea fiindu-i necesara lui la inmatriculare, si de asemenea eu AM RADIAT MASINA DE LA FISC.
    Vreau sa va intreb si sper sa imi raspundeti si mie dc mai trebuie sa o radiez de la politie pt ca deja nu mai pot sa dau de el(in schimb cumparatorul are asigurare+certificat +carte toate cu numele meu) si imi e frica ca nu cumva eventualele amenzi sau infractiuni sa mi se puna mie in carca. Tanti de la financiar mi-a zis ca eu nu mai am masina pe numele meu deci nu mai platesc impozit.
    Stiti cumva dc cei de la financiar radiaza automat masina si de la politie sau alte chestii care m-ar putea ajuta?
    Astept rasp. PLS si ms anticipat

  2. #2
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    din birocratia romaneasca am aflat ca institutiile nu colaboreaza intre ele. ca de exemplu, iti trebuie cazierul pt permis, il iei de la politie si tot la politie te duci sa dai examenul.

    sfatul meu e sa incerci sa dai de el si sa faci toti pasii legali pt vanzare. nu exista "nu mai dau de el". un numar de teelfon nu v-ati schimbat si voi? mi se pare ciudata chestia.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    1,093
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Totul este in regula,si pentru tine si pentru el.Nu este absolut nici o problema,garantat 100%. Tu ai totusi duplicatul contractului de vinzare cumparare? daca il ai este ok. Pe spatele certificatului de inmatriculare trebuia completata o rubrica unde specificai numele si adresa cui ai instrainat masina,daca ai facut-o si pe asta este absolut totul in regula.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: