Proteine....Steroizi...O intrebare pentru specialisti :)


  1. #1
    Member RoBerT_04 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    24-11-2008
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    174
    Mesaje bazar
    470
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    77
    Puncte CF
    0.5

    Exclamation Proteine....Steroizi...O intrebare pentru specialisti :)

    Salut.Am intrat si eu pe acest forum fiindca sunt de al vostru si am si eu o intrebare: am varsta de 17 ani si fac sala si am practicat si inot 2 veri dar sala nu e o practic intens ce as putea sa iau ca sa ma dezvolt cat de cat.Am luat niste proteine Nutrilite de la amway(scuze pentru reclama daca e problema modificam) si nush ce sa zic dintr-o cutie de 0.5 kg mai am putin si trag de frierotenii si nu prea sa pus cine stie cine mai mult am slabit .Si de aceasta va intreb poate stiti poate luati , daca e cineva care stie si ia sa imi raspunda si mie , daca nu stiti si nu luati nu va dati cu parerea ca am gasit multe vorbe si din ce am gasit STEROIZI ce iti cauzeaza la prostata si nu te lasa sa dormi deci sunt tampenii unele de sunt 20 -30-40-60 lei. Nu e problema de bani, ci doar sa isi faca naibilui efectu .Exemplu Alex velea, Connect-r , SOnny flame , va dau un exemplu la formele pe care le au delimitarea nu ca as vrea neaparat sa arat asa ca nu fac asa le care o fac ei.Deci o parere de la cei care practica acest sport .Multumesc. Astept pareri

  2. #2
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    use search inainte sa deschizi un thread
    aici este alta sectiune,nu despre sport!
    Craiova Forum - Intrebari frecvente - DOAR DESPRE CraiovaForum
    le: mutat corespunzator!
    Last edited by zagalo; 10-03-2010 at 22:12.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Ce inaltime si cate Kg ai ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: