Stie cineva daca..?


  1. #1
    Newcomer Sebi Băă's Avatar Sebi Băă reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-06-2015
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    11
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    18
    Reputatie
    11
    Puncte CF
    0.0

    Stie cineva daca..?

    Stiti cumva daca pot sa ma duc pe alt profil la liceu inafara de mate-info si sa urmez o facultate de automatica / programare ceva?

  2. #2
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Nu esti conditionat de nimic la admiterea unei facultati daca ai terminat liceul . Ideea era ca la mate info erai un pic mai pregatit pt facultatea de automatica , altfel poti sa faci si liceul agricol si daca te duce mintea intri la facultate la automatica .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: