POKER


  1. #1
    0-day Member AndyHitch reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    5
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    POKER

    SALUT.


    Pokerul nu e greu de invatat trebuie doar sa ai rabdare iar daca nu ai poti sa te uiti la un film si sa joci poker.

    Am gasit un site care te invata sa joci poker si iti ofera 50 $+ 100 $ bonus cand iti strangi punctele, nu trebuie sa depui bani.

    Site-ul PokerStrategy.com

    Am pus link-ul cu referinta de la mine, nu e nici o diferenta daca va inscrieti fara referinta sau cu referinta, doar ca daca va inscrieti de pe link-ul de mai sus am sa primesc eu un bonus cand strangeti voi destule puncte.
    Inregistrativa de pe link-ul de mai sus


    Ce este PokerStrategy.com?

    PokerStrategy.com este una dintre cele experimentate şi mai de succes şcoli de poker online din lume. Şi asta nu doar din punct de vedere a dimensiunii (mai mult de 2.000.000 membri), dar şi prim prisma succeselor membrilor noştri, care depăşesc cu mult nivelul de jucător online tipic.
    Website-ul, împreună cu articolele, clipurile video, sesiunile de coaching, forumurile şi capitalul de start sunt finanţate printr-un aşa-numit 'program de afiliere'.


    PokerStrategy.com este partener al celor mai mari platforme de poker, precum Mansion Poker, Titan Poker şi Party Poker. Atunci când un membru se înregistrează pe una din platformele partenere, PokerStrategy.com primeşte un procent din rake-ul pe care un membru îl plăteşte oricum 'casei' atunci când joacă. Şi pentru că rake-ul este o taxă care este percepută oricum, singua diferenţă în cazul acesta este că un procent din rake-ul respectiv revine companiei PokerStrategy.com şi este apoi folosit pentru a plăti autorii, instructorii, moderatorii, producătorii video, etc.


    Cum îşi ajută PokerStrategy.com membrii?

    Sau de fapt, şi mai important: Ce beneficii am dacă mă înregistrez?


    Capitalul de start de 50$ îţi permit să-ţi începi cariera (sau doar şi să încerci) fară a-ţi asuma nici un risc tu însuţi.
    Materialele noastre educaţionale te învaţă cum să joci poker cu succes.
    În plus, beneficiezi de suport direct din partea celei mai mari comunităţi de poker din lume cu peste 2.000.000 membri.
    Şi toate acestea în mod absolut gratuit.
    Materialul educaţional unic şi comunitatea extinsă, împreună cu capitalul de start şi şansa de a evolua ca şi jucător de poker cu ajutorul PokerStrategy.com, reprezintă principalele avantaje de care beneficiezi atunci când te înregistrezi la PokerStrategy.com.

    Şi totul este absolut gratuit! Suplimentar, pe măsură ce joci, câştigi din ce în ce mai mult acces la materiale educaţionale avansate.


    Cum devii PokerStrategist?

    Există patru paşi în procesul de înregistrare la PokerStrategy.com:

    Pasul 1: Înregistrează-te
    Pasul 2: Învaţă strategiile de bază pentru formatul dorit
    Pasul 3: Treci testul de strategie pentru formatul ales pentru a primi capitalul de start
    Pasul 4: Deschide-ţi un cont pe una din platformele partenere


    De ce există testul?

    Capitalul de start pe care îl primeşti de la PokerStrategy.com poate fi privit ca o investiţie în oamenii care sunt interesaţi să joace poker şi care doresc să înveţe strategiile corespunzătoare. Deci de ce trebuie să treci testul pentru a primi capitalul de start?

    Prin completarea cu succes a testului, demonstrezi ca ai potenţialul de a deveni un bun jucător de poker - cel puţin teoretic. Începătorii învaţă de asemenea care sunt startegiile de bază ceea ce înseamnă că după trecerea testului pot merge direct la mese şi nu riscă să piardă imediat întreg capitalul de start.

    Testul nu este doar pentru amuzament bineînţeles dar nici nu este gândit gândit pentru a complica lucrurile; este doar o modalitate de a ne asigura că noii jucători pot primi capitalul de start şi că nu vor intra cu bani la mese fară a şti ce să facă.


    Conceptul "Capital de start gratuit de la PokerStrategy.com" funcţionează doar în condiţiile în care majoritatea jucătorilor nu îşi risipesc capitalul de start ci folosesc ocazia oferită pentru a obţine un profit.


    Ce înseamnă verificarea identităţii?

    După completarea cu succes a testului şi deschiderea contului, noilor membri este posibiul să li se solicite să urmeze procedura de verificare a identităţii.

    Prin această procedură se solicită membrilor să confirme datele prin furnizarea unui document oficial (de exemplu, paşaport sau BI/CI). Verificarea identităţii se efectuează în mod aleatoriu şi reprezintă un pas necesar pentru a împiedica utilizarea abuzivă şi primirea capitalului de start de mai multe ori.


    Acest lucru nu se referă la membrii care de exemplu şi-au pierdut capitalul de start şi vor să mai încerce încă o dată în mod mai serios ci are în vedere prevenirea fraudei la nivel mai larg. Deoarece în trecut ne-am confruntat cu solicitări de primire a capitalului de start de nenumarate ori din partea aceloraşi persoane şi încercări de frauda la nivel extins, nu am avut de ales decât să introducem procedura de verificare a identităţii şi la PokerStrategy.com.


    Multe persoane ezită în mod normal să furnizeze documente private. Cu toate acestea, politica noastră de confidenţialitate este foarte clară din acest punct de vedere: toate informaţiile private rămân private. Singurul motiv pentru care sunt solicitate aceste informaţii este strict pentru confirmarea identităţii titularilor de cont.

    Este, bineînţeles, o chestiune de încredere, dar ajută foarte mult în acest caz să înţelegi de ce aceste măsuri sunt necesare.



    PS DACA NU MA CREDETI PUTETI INTREBA O CAMERA DE POKER, INTREBATI DACA SUNT AFILIATI CU POKER STRATEGY.
    Intrebati cele care au reclama si la tv (PokerStars, PartyPoker) si o sa vedeti ca sunt afiliati, eu am primit banii si poate mai sunt cativa care vor sa joace poker sau vor sa invete sa joace, e un mod placut si usor de a face bani.


    PS 2 Trebuie sa ai cel putin 18 ani.

  2. #2
    0-day Member lucian007 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-01-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    un alt site fain ar http://www.pokermaster.ro/ , nu sa dau reclama..dar ma rog. e clar ca sunt articole care merita citite
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member AndyHitch reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    5
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de lucian007 Vezi mesajele
    un alt site fain ar http://www.pokermaster.ro/ , nu sa dau reclama..dar ma rog. e clar ca sunt articole care merita citite


    Ce prostie de site, nu iti da nimic moca intra pe poker strategy vezi ca ai linke mai sus, i-ati capitalul de start si sa vezi acolo articole faine nu pe poker masters, mi se pare o prostie.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: