• Povesteanoastra. ro (asemanator: Baiatdecartier.ro) este un joc masiv RPG (Role Play Game), online multiplayer gratuit.

- Intra intr-o lume a strazilor, crimelor si haosului, in lumea de dupa blocuri unde numai cei mai puternici supravietuiesc. Toti jucatorii inregistrati interactioneaza intre ei intr-o simulare a “vietii de cartier”, mafia zilelor noastre se regaseste virtual in acest joc.

- Jucatorii au la dispozitie o suma de bani de pornire pe care trebuie sa o inmulteasca si sa-si cumpere arme pentru a creste in putere.
Un aspect important in joc il constituie click-urile (gangsterii acumulati) fara de care utilizatorul nu poate cumpara armele deci nu poate sa-si sporeasca puterea.

- Click-urile devin astfel esentiale pentru jucator dar si pentru joc deoarece link-ul de click este dat de catre jucatori altor utilizatori de internet promovandu-se astfel mai departe jocul.

• Iti poti allege cariera pe care o vei urma Smile:

- Baiat de Cartier intr-un oras de provincie dar cu ambitii de a deveni intr-o zi cel mai temut si respectabil cap al mafiei din toata tara.
- Afacerist marunt de cartier dar care viseaza sa ajunga intr-o zi cel mai bogat om si poate chiar si Presedinte.
- Sau poti allege cariera de Politist punandu-te in slujba legilor sau in slujba mafiei.
Totul depinde de tine. Tu esti personajul principal din aceasta lume a cartierului.

- In acest joc ai ajuns in locul unde banii si respectul te tin in viata! Aici, in lumea cartierelor, trebuie sa fi tare, sa fi respectat, sa ai bani si putere si sa ai multi prieteni cu care sa-ti intemeiezi o gasca pentru a putea supravietui!
Nimeni nu supravietuieste singur Smile!