Cu dedicatie pentru baietii care inca nu au remarcat asta, care nu si-au dat seama de asta si pentru cei care nu vor sa recunoasca asta.
Desigur deodata ce am zis asta trebuie sa fie vorba de fete nu? In primul rand la inceputul unei relatii sau cand faci cunostinta cu fata si daca o sa-ti zica ca nu-i plac florile. De aici nu trebuie sa intelegeti ca nu ii plac. E un mod mai intortochiat de a spune ca ii plac mult florile. Nici nu cred ca exista fata care sa nu-i placa florile. In alta situatie, tu o intrebi daca se supara daca nu mergi cu ea in locul x. Ea daca iti zice ca nu se supara. Sa nu va bucurati ca nu se supara. Din contra, dupa ce o lasi singura dupa cateva ore o sa aveti parte de o cearta. Desigur ea cand zice ca nu se supara, de fapt se va supara foarte tare. Intr-o relatie daca cumva o sa va zica ca vrea o pauza. Sa nu ziceti ok si ca esti de acord cu ea. O contrazici si zici ca in niciun caz nu o sa accepti asta. Majoritatea fetelor nu vor o pauza ca asa vor ele. Ca fata poate chiar tine mult la tine. Vrea doar sa te testeze ca sa vada cam cat te duce capul. De fapt cam cat de mult o iubesti.
Ca sa mearga totul bine, nu uitati sa-i acordati atentie. Fetele nu suporta sa nu fie bagate in seama. Nu suporta indiferenta, mai ales de la o persoana pe care o cunosc, samd. Si nu uitati sa-i spuneti ca arata bine. Nu din ora in ora. Ci in fiecare zi sau de exemplu te vezi dimineata cu ea ii spui ca arata bine si ca e frumoasa, dupa-masa daca va duceti acasa si va intalniti iar seara trebuie sa-i spui si atunci ca arata bine, samd. Asta in cazul in care si-a schimbat hainele. Sa-i spuneti asta, chiar daca nu va place cum s-a imbracat, etc.
Acum depinde de la baiat de la baiat. Depinde ce vrei de la fata, depinde de mai multe.

O sa fac o continuare la acest post. Il aveam la draft de ceva timp si am zis sa mai public cate ceva, ca am lasat-o mai moale.



Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.