Dincolo de bani si orgolii, prietenia exista. Nu se numeste prietenie adevarata ci doar pur si simplu prietenie. Prieteni falsi ca si cei adevarati nu exista. Exista doar prieteni. Cei falsi sug acadele, profita, te vorbesc pe la spate chestii obisnuite citite facute de toata lumea. Prieteni falsi a avut toata lumea. Unii poate au trait cu impresia ca tu le esti prieten, dar frate unii sunt prea optimisti si dupa zic ca vai doamne ce prieteni am avut si mi-a cazut lumea in cap. Lipsa de experienta ca in orice alt domeniu te rupe rau. E nasol sa stai o viata intreaga numai in casa si dupa la o varsta deja prea tarzie sa incepi sa-ti dai seama de unele lucruri pe care deja trebuia sa le fi stiut.

Faza cu toata viata o sa ai decat putini prieteni e un mare total nimic. E mare lucru sa sti sa-ti faci prieteni noi, dar cel mai important e sa sti sa ti pastrezi, dar la cum se *** unii in figuri si in orgoliu vai du-te. Mda, nu suporta sa fie mai buni alti ca ei.

E nasol cand nu ai cu cine sa vorbesti. Cand nu ai cu cine sa te distrezi. Pana la urma viata nu ar mai avea niciun sens fara prieteni. Na e normal sa te mai certi, sa iti mai scape cate o vorba spusa gresit. Dar important e cum termini un lucru nu cum il incepi.

Va urma..



Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.