Caut oameni nascuti pe 18 Martie 1988 in Spitalul nr.1 din Craiova pentru un proiect documentar fotografic.
Este vorba despre Simone (nascuta Simona Iovan): o vedeti in imaginile pe site http://www.annemariebala.com/searching-for-simone/
Ea s-a nascut tot pe 18 Martie 1988.Dupa 2 saptamani, pe 1 Aprilie mama ei a abandonat-o în Spitalul nr.1 din Craiova unde se născuse.
A crescut în Anglia, adoptată la 2 ani de un cuplu englez-irlandez din orfelinatul din Craiova care acum nu mai exista.Colaborarea noastra a inceput cunoscând-o pe Simone și arhiva ei de documente oficiale, fotografii din copilăria ei în familia Hickey și un manuscris din partea mamei adoptive numit “Searching for Simone”, care a inspirat titlul proiectului. Cu toate acestea, Simone nu știe nimic mai mult despre propriul trecut. Vom călători impreună in Craiova pentru a avea posibilitatea de a descoperi mai multe indicii despre propriul trecut.
Sper sa intalnim in Craiova alti tineri nascuti in aceeasi zi pentru a vorbi despre viata lor in Craiova, ceea ce nu a trait Simone, dar si depre familiile lor, daca mamele lor si-ar aminti de mama Simonei. Deci este o cautare a familiei Simonei dar si o intalnire cu alte persoane ce au avut vieti paralele cu ale Simonei.
Daca cineva e interesat, va rog rapundeti prin forum, prin mail la bala.annemarie@gmail.com sau whatsapp la 00447472043116
Vom calatori in Craiova in Februarie 2018

Arata datele de contact