Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

20 de lucruri pe care nu le stiai despre bmw


  1. #1
    Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje
    1,613
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

    20 de lucruri pe care nu le stiai despre bmw

    1. BMW este acronimul utilizat pentru "Bayerische Motoren Werke". Englezii au tradus BMW prin "Bavarian motor Works".

    2. Printre sensurile "populare" ale acronimul BMW se numara Bankcard/Mastercard Welcome, Be My Wife, Beautiful Mechanical Wonders, Best Man Wins, Best Motorsport Weapon, Big Monthly Wage, Boobs Made Welcome, Bring Me Women. Si altele.

    3. Fanii principalilor adversari de piata ai celor de la BMW nu au stat cu mainile in san: Beyond My Wages, Barely Moving Wreck, Big Metal Wastage, Bunch Money Wasted, Bavarian Marriage Wrecker. Si altele.

    4. Inainte sa faca masini, BMW a facut motoare de avion si motociclete. Compania a fost infiintata in 1913, denumirea ei initiala fiind Bayerishe Flugzeug-Werke.

    5. BMW s-a oprit din productia de motoare de avion abia in anii '60. La inceputul anilor '90, dupa stabilirea unui joint-venture cu Rolls-Royce, BMW a reinceput productia acestui tip de propulsoare.

    6. Cand au inceput sa construiasca motociclete, inginerii companiei au facut o greseala: s-au concentrat prea mult pe puterea motoarelor, astfel ca primele produse finale au fost interzise. Ele au reusit insa, intre timp, sa stabileasca multe recorduri de viteza.

    7. Prima masina produsa de BMW s-a numit Dixi. Aceasta a iesit pe portile fabricii din Eisenach in 1927. Nu a fost vorba de o creatie 100% bavareza, modelul fiind produs sub licenta cumparata de la marca britanica Austin.

    8. Nu se cunoaste originea formei duble a grilei BMW. Singura "regula" nescrisa in legatura cu aceasta este ca fiecare noua generatie a unui model are "rinichii" grilei mai mari. Prima aparitie a acestui tip de grila a avut loc in 1933, pe modelul sport 303.

    9. Daca in Romania se foloseste, simplu, expresia "un BMW", americanii utilizeaza porecla "Bimmer" pentru a numi un model produs de costructorul bavarez. A nu se confunda cu "Beamer", denumirea motocicletelor BMW.

    10. Dupa al doilea Razboi Mondial, BMW a inceput sa faca unelte de gradina si de bucatarie.

    11. Familia Quandt, detinatoarea imperiului BMW, a avut legaturi cu regimul nazist incepand cu 1933, cand Guenther Quandt a devenit membru al acestui partid. In timpul lui Hitler, Quandt a fost numit sef al departamentului de Economie si Armament.

    12. Cea mai grava invinuire care le este adusa celor de la BMW este utilizarea muncitorilor din lagarele de concentrare in unele din fabricile germane care alimentau cu armament, artilerie si munitie trupele naziste. Aceste acuze nu au putut fi niciodata probate, insa actualii descendenti ai familiei Quandt cerceteaza datele istorice in cadrul unui studiu finantat chiar de ei.

    13. La sfarsitul anilor 1950 vanzarile BMW erau atat de scazute, incat producatorul bavarez a fost foarte aproape sa fie cumparat de Daimler-Benz. Mutarea nu s-a efectuat din cauza protestelor sindicatelor si a presedintelui de atunci, Kurt Gorda. Principalul actionar era atunci, ca si acum, familia Quandt.

    14. Compania a fost salvata la inceputul anilor '60 de modelul 700, desenat de italianul Giovanni Michelotti. Acesta a castigat numeroase competitii in motorsport si a dat startul erei sport sedan pentru BMW.

    15. Numele de cod al noii generatii Seria 7 este F01. Este pentru prima data dupa 1968 cand BMW renunta la celebrele denumiri de cod "E".

    16. "E" vine de la Entwicklung, termenul german pentru "Evolutie". O alta litera cunoscuta din nomenclatura BMW, "M", este initiala termenului "Motorsport".

    17. BMW i-a depasit pentru prima data pe rivalii de la Mercedes in vanzarile europene in 1992.

    18. Cel mai vandut model din istoria BMW este Seria 3. In 2005, 40% din vanzarile totale ale celor de la BMW au fost reprezentate de versiuni diferite ale Seriei 3. Modelul se afla astazi la a cincea generatie, fiind produs in premiera in 1975.

    19. Ati auzit de Hofmeister kink? Este unul dintre elementele care individualizeaza modelele BMW: linia franta si indoita inspre fata a geamului posterior la imbinarea acesteia cu montantul C. Aceasta a aparut in premiera pe BMW 1500, in anul 1961, si a fost denumita dupa directorul de design de atunci, Wilhelm Hofmeister.

    20. In afara de elementul sau estetic, Hofmeister kink este o trimitere subtila la un alt element propriu modelelor BMW: tractiunea spate.

    BONUS: Cele trei dungi in nuante albastru, violet si rosu ale siglei M au o origine interesanta. Albastru este culoarea regiunii Bavaria si predomina pe sigla BMW. Rosul ii apartine unuia dintre partenerii legendari ai celor de la BMW, Texaco. Iar violetul reprezinta un mix intre cele doua nuante si simbolul colaborarii dintre cele doua companii. Dupa ce Texaco a incheiat colaborarea cu BMW iar germanii au inceput sa utilizeze Castrol, BMW a cumparat drepturile de utilizare a nuantei rosii.
    sursal
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

    Visul romanesc, cosmarul europei

  2. #2
    Spammer Alyn_Barosanu's Avatar Alyn_Barosanu este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    2,197
    Mesaje bazar
    973
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    0.0
    Niste chestii interesante, good work
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Racer ovidiu2005_2006's Avatar ovidiu2005_2006 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-08-2008
    Locaţie
    Aici,acum...
    Sex
    M
    Mesaje
    464
    Mesaje bazar
    452
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    12.5
    Usergroups:
    bv`o ,interesant!
    Absolut superba melodia ! Mie-mi place foarte, foarte mult aceasta melodie,vad ca si vecinilor mei,care nu sunt egoisti,au chemat si politia sa o asculte...

  4. #4
    Racer clauuu's Avatar clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    23-11-2008
    Locaţie
    Craiova WEST
    Sex
    M
    Mesaje
    617
    Mesaje bazar
    255
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    861
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Foarte frumos!
    majoritatea le stiam dar acum mi-am imbogatit cunostintele generale
    Freude am Fahren

  5. #5
    Maniac lukian84sec's Avatar lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    21-01-2007
    Locaţie
    pe strazi
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    3,754
    Mesaje bazar
    259
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    2769
    Puncte CF
    27.0
    si mai era o chestie interesanta...blocul motor al fiecarei masini de raliu, inainte de a fi montat...era scos in curtea uzinei, in ploaie si muncitorii urinau pe el o anumita perioada...pentru a se elimina tensiunile interne si a evidentia eventualele defecte de fabricatie...(imbatranire artificiala)

  6. #6
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de lukian84sec Vezi mesajele
    si mai era o chestie interesanta...blocul motor al fiecarei masini de raliu, inainte de a fi montat...era scos in curtea uzinei, in ploaie si muncitorii urinau pe el o anumita perioada...pentru a se elimina tensiunile interne si a evidentia eventualele defecte de fabricatie...(imbatranire artificiala)
    asta poate se facea atunci cand inainte de fiecare cursa isi spuneau rugaciunile, sa castige cursa.

    serios acum, sunt doar legende
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  7. #7
    Maniac lukian84sec's Avatar lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    21-01-2007
    Locaţie
    pe strazi
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    3,754
    Mesaje bazar
    259
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    2769
    Puncte CF
    27.0
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    asta poate se facea atunci cand inainte de fiecare cursa isi spuneau rugaciunile, sa castige cursa.

    serios acum, sunt doar legende
    in anii '70-'80

  8. #8
    Member adrlan0's Avatar adrlan0 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-09-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    170
    Mesaje bazar
    308
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    11.5
    Citat Mesaj iniţiat de kyoto Vezi mesajele
    4. Inainte sa faca masini, BMW a facut motoare de avion si...
    Apropo de asta, nu multa lume stie ca sigla BMW reprezinta de fapt o elice de avion.
    20 de lucruri pe care nu le stiai despre bmw Fisiere atasate BMW.JPG  
    Sa ma urasca, dar sa se teama de mine!!!

  9. #9
    Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje
    6,369
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    nice....bravo tie cu adevarat informativ

  10. #10
    Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje
    1,613
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de lukian84sec Vezi mesajele
    si mai era o chestie interesanta...blocul motor al fiecarei masini de raliu, inainte de a fi montat...era scos in curtea uzinei, in ploaie si muncitorii urinau pe el o anumita perioada...pentru a se elimina tensiunile interne si a evidentia eventualele defecte de fabricatie...(imbatranire artificiala)
    stiu despre ce vorbesti (emisiunea aia de pe discovery), urina era folosita in evul mediu de fierari pt calirea uneltelor (concurenta avea interes pt a da firmei bmw o imagine de fima ce folosea procedee invechite si depasite ) de asemenea in emisiunea aia se spunea ca blocurile motor folosite la curse erau rulate (100k sau 200k km)considerandu-se ca rezistand atat erau fiabile si pt a le folosi la curse(oarecum logic)

    PS: pt ultima rep: daca era inutil threadul meu puteau adminii foarte usor sa-l stearga si eventual sa mute acolo, de nu avem toti gandirea ta
    Last edited by kyoto; 12-04-2009 at 18:28.
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

    Visul romanesc, cosmarul europei

  11. #11
    Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    888
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de clauuu Vezi mesajele
    Foarte frumos!
    majoritatea le stiam dar acum mi-am imbogatit cunostintele generale
    same here !

  12. #12
    Banned Micutz''s Avatar Micutz' reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-01-2009
    Locaţie
    In garaj
    Sex
    M
    Mesaje
    496
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    Bravo

  13. #13
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Interesant !

  14. #14
    Newcomer cocosmin's Avatar cocosmin are ceva special... cocosmin are ceva special...
    Data de inscriere
    26-11-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    36
    Mesaje bazar
    142
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    23.5
    Usergroups:
    foarte frumos

  15. #15
    Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje
    1,613
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    BONUS : despre istoria bmw :
    video_1
    video_2
    si cu asta am terminat
    video_3
    LE: emisiunea de care vorbeam era prezentata de Chris Barrie
    Last edited by kyoto; 13-04-2009 at 15:11.
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

    Visul romanesc, cosmarul europei

  16. #16
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kyoto Vezi mesajele
    stiu despre ce vorbesti (emisiunea aia de pe discovery), urina era folosita in evul mediu de fierari pt calirea uneltelor (concurenta avea interes pt a da firmei bmw o imagine de fima ce folosea procedee invechite si depasite ) de asemenea in emisiunea aia se spunea ca blocurile motor folosite la curse erau rulate (100k sau 200k km)considerandu-se ca rezistand atat erau fiabile si pt a le folosi la curse(oarecum logic)

    PS: pt ultima rep: daca era inutil threadul meu puteau adminii foarte usor sa-l stearga si eventual sa mute acolo, de nu avem toti gandirea ta
    lasa ba, ca "e" multi cretini.

    bv
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  17. #17
    Banned kox_kox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Romania Recomandare afacerist:(52)
    Sex
    M
    Mesaje
    744
    Mesaje bazar
    75
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kyoto Vezi mesajele
    1. BMW este acronimul utilizat pentru "Bayerische Motoren Werke". Englezii au tradus BMW prin "Bavarian motor Works".

    2. Printre sensurile "populare" ale acronimul BMW se numara Bankcard/Mastercard Welcome, Be My Wife, Beautiful Mechanical Wonders, Best Man Wins, Best Motorsport Weapon, Big Monthly Wage, Boobs Made Welcome, Bring Me Women. Si altele.

    3. Fanii principalilor adversari de piata ai celor de la BMW nu au stat cu mainile in san: Beyond My Wages, Barely Moving Wreck, Big Metal Wastage, Bunch Money Wasted, Bavarian Marriage Wrecker. Si altele.

    4. Inainte sa faca masini, BMW a facut motoare de avion si motociclete. Compania a fost infiintata in 1913, denumirea ei initiala fiind Bayerishe Flugzeug-Werke.

    5. BMW s-a oprit din productia de motoare de avion abia in anii '60. La inceputul anilor '90, dupa stabilirea unui joint-venture cu Rolls-Royce, BMW a reinceput productia acestui tip de propulsoare.

    6. Cand au inceput sa construiasca motociclete, inginerii companiei au facut o greseala: s-au concentrat prea mult pe puterea motoarelor, astfel ca primele produse finale au fost interzise. Ele au reusit insa, intre timp, sa stabileasca multe recorduri de viteza.

    7. Prima masina produsa de BMW s-a numit Dixi. Aceasta a iesit pe portile fabricii din Eisenach in 1927. Nu a fost vorba de o creatie 100% bavareza, modelul fiind produs sub licenta cumparata de la marca britanica Austin.

    8. Nu se cunoaste originea formei duble a grilei BMW. Singura "regula" nescrisa in legatura cu aceasta este ca fiecare noua generatie a unui model are "rinichii" grilei mai mari. Prima aparitie a acestui tip de grila a avut loc in 1933, pe modelul sport 303.

    9. Daca in Romania se foloseste, simplu, expresia "un BMW", americanii utilizeaza porecla "Bimmer" pentru a numi un model produs de costructorul bavarez. A nu se confunda cu "Beamer", denumirea motocicletelor BMW.

    10. Dupa al doilea Razboi Mondial, BMW a inceput sa faca unelte de gradina si de bucatarie.

    11. Familia Quandt, detinatoarea imperiului BMW, a avut legaturi cu regimul nazist incepand cu 1933, cand Guenther Quandt a devenit membru al acestui partid. In timpul lui Hitler, Quandt a fost numit sef al departamentului de Economie si Armament.

    12. Cea mai grava invinuire care le este adusa celor de la BMW este utilizarea muncitorilor din lagarele de concentrare in unele din fabricile germane care alimentau cu armament, artilerie si munitie trupele naziste. Aceste acuze nu au putut fi niciodata probate, insa actualii descendenti ai familiei Quandt cerceteaza datele istorice in cadrul unui studiu finantat chiar de ei.

    13. La sfarsitul anilor 1950 vanzarile BMW erau atat de scazute, incat producatorul bavarez a fost foarte aproape sa fie cumparat de Daimler-Benz. Mutarea nu s-a efectuat din cauza protestelor sindicatelor si a presedintelui de atunci, Kurt Gorda. Principalul actionar era atunci, ca si acum, familia Quandt.

    14. Compania a fost salvata la inceputul anilor '60 de modelul 700, desenat de italianul Giovanni Michelotti. Acesta a castigat numeroase competitii in motorsport si a dat startul erei sport sedan pentru BMW.

    15. Numele de cod al noii generatii Seria 7 este F01. Este pentru prima data dupa 1968 cand BMW renunta la celebrele denumiri de cod "E".

    16. "E" vine de la Entwicklung, termenul german pentru "Evolutie". O alta litera cunoscuta din nomenclatura BMW, "M", este initiala termenului "Motorsport".

    17. BMW i-a depasit pentru prima data pe rivalii de la Mercedes in vanzarile europene in 1992.

    18. Cel mai vandut model din istoria BMW este Seria 3. In 2005, 40% din vanzarile totale ale celor de la BMW au fost reprezentate de versiuni diferite ale Seriei 3. Modelul se afla astazi la a cincea generatie, fiind produs in premiera in 1975.

    19. Ati auzit de Hofmeister kink? Este unul dintre elementele care individualizeaza modelele BMW: linia franta si indoita inspre fata a geamului posterior la imbinarea acesteia cu montantul C. Aceasta a aparut in premiera pe BMW 1500, in anul 1961, si a fost denumita dupa directorul de design de atunci, Wilhelm Hofmeister.

    20. In afara de elementul sau estetic, Hofmeister kink este o trimitere subtila la un alt element propriu modelelor BMW: tractiunea spate.

    BONUS: Cele trei dungi in nuante albastru, violet si rosu ale siglei M au o origine interesanta. Albastru este culoarea regiunii Bavaria si predomina pe sigla BMW. Rosul ii apartine unuia dintre partenerii legendari ai celor de la BMW, Texaco. Iar violetul reprezinta un mix intre cele doua nuante si simbolul colaborarii dintre cele doua companii. Dupa ce Texaco a incheiat colaborarea cu BMW iar germanii au inceput sa utilizeze Castrol, BMW a cumparat drepturile de utilizare a nuantei rosii.
    sursal
    Felicitari pentru thread

  18. #18
    Banned florinxpp's Avatar florinxpp reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-01-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    440
    Mesaje bazar
    719
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Good work! interesant felicitari ptr thread

  19. #19
    PDA User rms_x's Avatar rms_x a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    15-09-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    313
    Mesaje bazar
    290
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de lukian84sec Vezi mesajele
    si mai era o chestie interesanta...blocul motor al fiecarei masini de raliu, inainte de a fi montat...era scos in curtea uzinei, in ploaie si muncitorii urinau pe el o anumita perioada...pentru a se elimina tensiunile interne si a evidentia eventualele defecte de fabricatie...(imbatranire artificiala)
    bine ca nu se cacau pe el...
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  20. #20
    Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    888
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de clauuu Vezi mesajele
    Foarte frumos!
    majoritatea le stiam dar acum mi-am imbogatit cunostintele generale
    same here
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: