Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Taxa auto se majoreaza de 3 ori


  1. #1
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:

    Taxa auto se majoreaza de 3 ori

    Guvernul majoreaza taxa auto


    Guvernul a decis, joi, 04 decembrie 2008, majorarea cu pana la de trei ori a taxei de poluare auto la achizitionarea vehiculelor second-hand de import si cresterea primei de casare pentru scoaterea din uz a masinilor uzate, de la 3.000, la 3.800 lei.

    Premierul Tariceanu a precizat ca nu a primit inca un raspuns de la Comisia Europeana in legatura cu decizia Guvernului de a suspenda pe o perioada de un an de zile taxa de prima inmatriculare pentru masinile noi.

    Guvernul a decis triplarea taxei de auto pentru masinile second-hand, iar decizia privind suspendarea aplicarii taxei auto pentru masinile noi se va aplica incepand cu 15 decembrie, potrivit unor reprezentanti ai Executivului.

    Premierul sustine ca trebuie luate masuri de stimulare a vanzarilor, de pastrare a locurilor de munca in sectorul auto si pentru functionarea economiei. "E in interesul nostru sa gasim cele mai bune masuri ca acest lucru sa se intample", a spus Tariceanu. El nu doreste ca Romania "sa devina cimitirul de masini vechi al Europei".

    Tot joi, s-a decis ca prima de casare din programul Rabla sa creasca de la 3.000 lei, la 3.800 lei. Si locurile din program vor creste in 2009, la 60.000, de la 30.000 anul curent.

    Taxa auto a fost modificata ultima oara la 1 iulie 2008, cand pentru inmatricularea de masini noi sumele au crescut, iar la cele foarte vechi au scazut drastic

    Producatorii de masini si importatorii de automobile noi atrag de ceva timp atentia ca noua taxa de mediu intrata in vigoare de la 1 iulie favorizeaza intrarea masinilor foarte vechi in tara. Declaratiile au devenit alarmiste in ultima vreme, cand vanzarile de masini noi au scazut cu 20 - 30% si chiar cu mai mult. Diverse voci din industrie spun ca daca taxa auto nu se modifica din nou, piata masinilor noi se va prabusi in 2009, iar zeci de mii de locuri de munca din industria de profil sunt in pericol.


    sursa : AUTO Bizz - www.autobizz.ro/stiri-auto.php



    pe site-ul guvernului - gov.ro

    Executivul a modificat legislaţia privind taxa pe poluare şi de mărire a primei de casare pentru stimularea înnoirii parcului auto



    O pârghie importantă prin care Guvernul acţionează pentru susţinerea industriei auto, afectată de criza financiară internaţională, este modificarea legislaţiei privind taxa pe poluare, a anunţat Purtătorul de Cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru, la finalul şedinţei de Guvern.
    „Printr-o Ordonanţa de urgenţă adoptată astăzi, Guvernul a hotărât majorarea de trei ori a cuantumului taxei pe poluare pentru toate autovehiculele înmatriculate pentru prima dată în România. Ordonanţa reia, totodată, măsura adoptată deja de Guvern pentru maşinile euro IV, respectiv scutirea de la plată pentru toate autovehiculele noi înmatriculate atât în România cât şi în celelalte state UE, după 15 decembrie 2008”, a afirmat Camelia Spătaru.
    În urmă cu aproximativ două săptămâni, Guvernul a decis scutirea obligaţiei de plată, pe o perioadă de peste un an a taxei pe poluare pentru autoturismele Euro IV, înmatriculate în România sau în alte state membre, şi a căror capacitate nu depăşeşte 2.000 de cmc (centimetri cubi).
    Actul normativ va fi trimis spre publicare la Monitorul Oficial după ce va primi avizul Comisiei Europene.

    ***

    Executivul a hotărât, în şedinţa de astăzi, majorarea primei de casare pentru stimularea înnoirii parcului auto de la 3.000 de lei noi la 3.800 lei noi (echivalentul a circa 1.000 euro), a afirmat Camelia Spătaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei de Guvern.
    Guvernul a avut, astfel, în vedere susţinerea industriei auto şi păstrarea locurilor de muncă din acest domeniu, în această perioadă de criză economică internaţională.
    O a doua decizie care a fost luată, în şedinţa de astăzi, vizează continuarea acestui Program şi pentru anul viitor. Fondurile totale prevăzute pentru anul viitor, pentru acest program, se ridică la circa 228 milioane de lei şi provin de la Fondul pentru mediu.
    Last edited by Moderator; 05-12-2008 at 11:15. Motiv: Automerged Doublepost

  2. #2
    Banned Laure's Avatar Laure reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-03-2007
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    155
    Mesaje bazar
    181
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Ce prostie!!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Junior knox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-09-2006
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    87
    Mesaje bazar
    63
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    era de asteptat...
    Asta e...mergem mai departe..pe jos

  4. #4
    Member Chr32's Avatar Chr32 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-04-2007
    Locaţie
    unde nici nu te astepti
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    140
    Mesaje bazar
    315
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    75
    Puncte CF
    0.0

    sal

    Citat Mesaj iniţiat de Zipp0 Vezi mesajele
    o sa prospere bulgarii, np.
    o sa prospere pt ca bulgarii par mult mai seriosi in ceea ce priveste inmatricularea masinilor decat romanii...eu m-am dusc cu masina acolo si in 3 ore am fost gata...ca sa nu mai zic ca ei mi-au dat si suporturile de numere si mi-au montat si numerele..pai in Ro nu numai ca astepti o groaza dupa ele dar pleci cu ele in mana de la politie...si de ce se tripleaza taxa ...?ca au aparut mai multe masini euro 2 decat dacii si alte rable? sau ca nu mai dau firmele de masini noi profit...iar oamenii "mari" precum tariceanu detin foarte multe actiuni la acele firme...Sa fim seriosi
    EDITED by MOD !
    Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel.

  5. #5
    Addicted! deni's Avatar deni este o raza de lumina in ochii tuturor deni este o raza de lumina in ochii tuturor deni este o raza de lumina in ochii tuturor deni este o raza de lumina in ochii tuturor deni este o raza de lumina in ochii tuturor deni este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    21-06-2006
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje
    1,894
    Mesaje bazar
    104
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    536
    Puncte CF
    47.5
    Usergroups:
    Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.

  6. #6
    Banned yonutz85's Avatar yonutz85 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-09-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    182
    Mesaje bazar
    320
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    ...

    Niste dobitoci,jeguri,cretini.... Aceeasi vrajeala ieftina de doi bani cu "cimitirul Europei". Ii doare undeva pe ei de poluare si alte alea,asta e un pretext ca sa mai incaseze niste bani. Daca motivul acestei taxe a fost de la bun inceput descurajarea importului de vechituri de ce au pus-o in aplicare si pentru masinile noi
    Deci si la anul voi conduce tot Dracia,se pare ca e mai putin poluanta decat o masina decenta cu euro2 -cel putin asa ma fac sa inteleg ai nostri alesi. Sau imi cumpar vre1 inmatriculata in Bg...sau si mai bine : ma mut in Bulgaria...sau in Congo

  7. #7
    Newcomer Seryoga reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-09-2008
    Locaţie
    Belgaria
    Sex
    M
    Mesaje
    19
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    20.0
    Nu ma mira deloc stirea,ma asteptam sa faca asa,doar e ...la noi....ca la nimenea

  8. #8
    De-al casei Marian-Cornel's Avatar Marian-Cornel nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    04-02-2008
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    303
    Mesaje bazar
    1287
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -43
    Puncte CF
    30.0
    Citat Mesaj iniţiat de deni Vezi mesajele
    la sa ba oameni sa vorbeasca daca alt ceva nu pot face

  9. #9
    Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,422
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Foarte bine!
    Daca ar fi dupa mine as interzice inmatricularea masinilor mai vechi de 8 ani si as scoate orice fel de taxa pentru celelalte. Mi se pare total absurd sa platesti taxa de poluare mai mare la masinile noi decat la harburile din 90-95.
    In ritmul ala ajungeam si noi ca bulgarii unde 80% din masini sunt harburi. Dupa ce ca nu avem loc de cazaturile de la noi din tara, mai veneau si alea din germania.


    www.rensit.com


    Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

  10. #10
    Senior Member black_angel_afi's Avatar black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-03-2006
    Locaţie
    in casa
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    911
    Mesaje bazar
    1332
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    319
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Toto - BOD Vezi mesajele
    Foarte bine!
    Daca ar fi dupa mine as interzice inmatricularea masinilor mai vechi de 8 ani si as scoate orice fel de taxa pentru celelalte. Mi se pare total absurd sa platesti taxa de poluare mai mare la masinile noi decat la harburile din 90-95.
    In ritmul ala ajungeam si noi ca bulgarii unde 80% din masini sunt harburi. Dupa ce ca nu avem loc de cazaturile de la noi din tara, mai veneau si alea din germania.
    asta inseamna ca ... ca dupa ce folosesti o masina 8 ani de zile sa o casezi ? ...
    Singura solutie ar fi sa scoata taxele ptr toate tipurile de autovehicule ...
    De ce noi am fi mai cu motz ? de ce nu ne supunem si noi uniuni daca tot am intrat in ea ?
    Nu se gandesc prosti ca daca majoreaza taxa auto ptr auto cu euro 3-2-1 ...omu sa sa-si inmatriculeze masina in bg spre exemplu sau in spania ? ,,, si atunci statu roman este in dezavantaj ptr ca nu o sa mai primeasca nici o taxa de la om ?
    Chiar daca ei scot taxa auto de poluare ptr autovehiculele noi ...nu se gandesc ca nu toti romani au in posesie o suma de cel putin 7-8 miii de euro ptr as achizitiona loganul lor ? ,,,, si inca ceva ... daca multi o sasi cumpere logan Statul nu se gandeste ca peste 4-5 ani o sa ne confruntam cu aceiasi situatie .. .adica o sa avem tzara pline de cazaturi marca dacia logan ?
    c20ne
    c20xe
    c20let
    c25xe
    x20xev
    _________
    Calibra rullzzzzz

  11. #11
    Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,422
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Inainte sa intram noi in UE, masinile care nu aveau nu stiu ce euro nici nu puteau fi inmatriculate. Sincer mi se parea cel mai ok asa...

    Tu zici ca peste 5 ani va fi tara plina de cazaturi marca logan. Dar daca oamenii vin cu masini vechi de 10-15 ani acum, cum va arata tara peste 5 ani? Va fi plina de cazaturi si mai cazute decat erau cand le-au adus.

    Nu sustin ca toate masinile vechi sunt cazaturi. Cunosc si eu cazuri in care o masina de 10-15 ani merge mai bine decat una de 3-4 ani. Insa vorbesc de majoritatea cazurilor.


    www.rensit.com


    Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

  12. #12
    Senior Member black_angel_afi's Avatar black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-03-2006
    Locaţie
    in casa
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    911
    Mesaje bazar
    1332
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    319
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Toto - BOD Vezi mesajele
    Inainte sa intram noi in UE, masinile care nu aveau nu stiu ce euro nici nu puteau fi inmatriculate. Sincer mi se parea cel mai ok asa...

    Tu zici ca peste 5 ani va fi tara plina de cazaturi marca logan. Dar daca oamenii vin cu masini vechi de 10-15 ani acum, cum va arata tara peste 5 ani? Va fi plina de cazaturi si mai cazute decat erau cand le-au adus.

    Nu sustin ca toate masinile vechi sunt cazaturi. Cunosc si eu cazuri in care o masina de 10-15 ani merge mai bine decat una de 3-4 ani. Insa vorbesc de majoritatea cazurilor.
    toto eu nu ma refeream la masinile vechi de 10-15 ani ... ziceam ca mai vine sa cumpere un logan nou ... mai bine cumpara un opel un vw de 5-6 ani vechime si il ia mai ieftin si garantat tin mai mult decat un logan nou !!
    dar cum zisa cineva mai sus ... ca asta cu masinile vechi e doar un motiv al celor de sus care detin multe actiuni la dacia .... sa aibe si ei un castig mai mare
    c20ne
    c20xe
    c20let
    c25xe
    x20xev
    _________
    Calibra rullzzzzz

  13. #13
    Banned atoz reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-12-2008
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    33
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    masinile noi nu se mai cumpara din cauza imprumuturilor la banca si a nesigurantei la locul de munca.sunt pentru taxa,vor fi mai putine seconduri pe strazi,dar mai multe de bulgaria

  14. #14
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Toto - BOD Vezi mesajele
    Foarte bine!
    Daca ar fi dupa mine as interzice inmatricularea masinilor mai vechi de 8 ani si as scoate orice fel de taxa pentru celelalte. Mi se pare total absurd sa platesti taxa de poluare mai mare la masinile noi decat la harburile din 90-95.
    In ritmul ala ajungeam si noi ca bulgarii unde 80% din masini sunt harburi. Dupa ce ca nu avem loc de cazaturile de la noi din tara, mai veneau si alea din germania.
    Citat Mesaj iniţiat de Toto - BOD Vezi mesajele
    Inainte sa intram noi in UE, masinile care nu aveau nu stiu ce euro nici nu puteau fi inmatriculate. Sincer mi se parea cel mai ok asa...

    Tu zici ca peste 5 ani va fi tara plina de cazaturi marca logan. Dar daca oamenii vin cu masini vechi de 10-15 ani acum, cum va arata tara peste 5 ani? Va fi plina de cazaturi si mai cazute decat erau cand le-au adus.

    Nu sustin ca toate masinile vechi sunt cazaturi. Cunosc si eu cazuri in care o masina de 10-15 ani merge mai bine decat una de 3-4 ani. Insa vorbesc de majoritatea cazurilor.
    trezeste-te toto... cred ca nu vezi ce se intampla in jurul tau.

  15. #15
    Racer cosma_cash's Avatar cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-01-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    573
    Mesaje bazar
    1220
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    310
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    am programarea la rar tocmai pe 15 ce uameni o zi dak mai prindeam era super da nu stiti cat dureaza actele la rar
    Last edited by cosma_cash; 06-12-2008 at 16:40.
    ''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"

  16. #16
    Senior Member black_angel_afi's Avatar black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om black_angel_afi este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-03-2006
    Locaţie
    in casa
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    911
    Mesaje bazar
    1332
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    319
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de atoz Vezi mesajele
    masinile noi nu se mai cumpara din cauza imprumuturilor la banca si a nesigurantei la locul de munca.sunt pentru taxa,vor fi mai putine seconduri pe strazi,dar mai multe de bulgaria

    deh daca noi avem un guvern de kkt care ne obliga prin mijloace indirecte sa inmatriculam masinile in alte tzari (intr-un cuvant ... hai sai imbogatim pe bulgari)... eu am preferat sa o inmatriculez la ei contra unui cost de 300 E decat sa dau la noi ~4000 ) ...asta sa intamplat inainte sa micoseze taxa ... in prezent ma costa 1200 E inmatricularea la noi deci traiasca GUVERNUL ROMANIEI !!
    c20ne
    c20xe
    c20let
    c25xe
    x20xev
    _________
    Calibra rullzzzzz

  17. #17
    Oldtimer wolf_tuner's Avatar wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta wolf_tuner este deja o vedeta
    Data de inscriere
    26-01-2006
    Locaţie
    Craiova(RO)
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    1,178
    Mesaje bazar
    607
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1814
    Puncte CF
    67.5
    Usergroups:
    marirea taxei inca nu a ajuns la comisia europeana si nu o sa ai dea voie nici draq sa tripleze bou ala de tariceanu cum vor muschii lui..si pentru cine comenteaza pe aci ca se umple tara de harburi si nush ce..dar nu dati voi fratilor bani la lume sa isi ia masini noi?!ce sa mai am ajuns la niste fitze de avem pretentii sa circulam numai cu masini din 2000 in sus...alooooooooooo se moare de foame in tara si batem campii la masini noi..mai lasati draq prostiile decat sa il vad pe nenea taranu cu.caruta de pierde balega dupa el mai bine suport un cocalar cu masina de bulgaria..nu il bagi in seama si gata..ce te doare pe tine ce fitze are altu in cap

  18. #18
    Member demele's Avatar demele reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-07-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    115
    Mesaje bazar
    277
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de atoz Vezi mesajele
    masinile noi nu se mai cumpara din cauza imprumuturilor la banca si a nesigurantei la locul de munca.sunt pentru taxa,vor fi mai putine seconduri pe strazi,dar mai multe de bulgaria
    NU sunt pt taxa, masinile noi nu se mai vand din cauza bancilor in primul rand si in al doilea rand din cauza saturatiei pietei (sunt aduse MUUUUULT prea multe masini pt a fi vandute, poate cumparate chiar din credite ).
    Ca era criza sau nu piata auto second se imbogatise (in oferte evident) mult prea mult si deci nu prea mai erai tentat sa cumperi masina noua.

  19. #19
    Senior Member ovidiu.ionut's Avatar ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    705
    Mesaje bazar
    815
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    766
    Puncte CF
    3.5
    ce se mai aude de taxa?

  20. #20
    Senior Member mistreku's Avatar mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    963
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2068
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    nimic deocamdata.. cica dupa 15 o sa ni se prezinte forma oficiala a taxei. pana atunci.. morcovu' pana la cap!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: