Pe perioada 22-23 septembrie 2007 la Carrefour Ploiesti, se anunta un moment ideal de relaxare alaturi de frumoase masini modificate, premii si cupe. Uitati de ideea de salon riguros de tuning. Vorbim despre o invitatie catre pasionati si de ocazia de a se mandri cu realizarile lor in fata a 20.000 de vizitatori.

Se ofera gratuit 20 de locuri de cazare pentru primele 20 de masini selectate. Ceea ce nu inseamna ca numarul locurilor disponibile se limiteaza aici. Inscrierile se fac cu mail si poze de prezentare la office@4tuning.ro.

Tot 20, de aceasta data hostese, care asteapta masinile cu nerabdare. Ca sa creasca nivelul de motivatie, vom pune la bataie 3 premii si 3 cupe, pentru Best Interior, Best Exterior si Best Car. Inscrierile in concurs sunt gratuite iar jurizarea se face dupa Regulamentul 4tuning.ro, deja consacrat pentru Romania.

In plus, concurs de dBDrag si masuratori libere pentru doritori.
Duminica, dupa o buna si frumoasa traditie, burn-out si drift, un show spectaculos organizat cu sprijinul NSL-Ro.

Inca doua lucruri gratuite, intrarea publicului si participarea firmelor interesate de eveniment! Pentru firme e nevoie de o scrisoare de intentie la office@4tuning.ro, sau de un telefon la 0723.354.634

Pentru linistea generala spatiul de expunere beneficiaza de acces controlat si paza permanenta. Masinile trebuie sa fie prezente pentru expunere Sambata la ora 9:00 a.m. Plecarea se va face Duminica in jurul orei 18:00, dupa festivitatea de premiere.

Multumiri celor inscrisi pana acum.
Tuning placut in continuare va ureaza 4TuningRO
Mesaj primit de mine pe mail, merge cineva la Ploiesti?