În prezent, aproape toată lumea poartă o lentilă de rășină, dar lentila de rășină este ușor de murdar, nu este ușor de curățat și este ușor de zgâriat datorită ștergerii și plasării necorespunzătoare. Chiar dacă este șters cu ochelari de soare, nu va ajuta, rezultând în mulți oameni. Nu-mi pasă de menținerea lentilelor de ochelari. Când zgârieturile se acumulează pe o perioadă lungă de timp, întotdeauna vă va face vizibilitatea neclară și va fi mai greu să vedeți lucruri care vor avea un anumit impact asupra viziunii dvs. Dar acum nu trebuie să vă faceți griji, am găsit-o pentru dvs., unele metode magice și simple de reparații de ochelari de soare.


Metoda de reparare unu:
Ștergeți ușor zgârieturile cu o cârpă abrazivă sau o tifon, apoi ștergeți lentila cu o bucată de piele artificială până când este transparentă.

Metoda de reparare două:
Dacă zgârieturile nu sunt evidente și aveți tulburare obsesiv-compulsivă, puteți utiliza un tampon de bumbac înmuiat în alcool și ștergeți ușor de-a lungul zgârieturilor pentru a acoperi zgârieturile.

Metoda de reparare trei:
Această metodă este cea mai ușoară și mai rapidă. Trebuie să luați ochelarii direct la magazinul optic și să le lustruiți. Curățirea profesioniștilor este cu siguranță mai bună decât ei înșiși.

Aceste metode de reparații speră să vă ajute. Pentru a-ți face ochii să servească mai mult, cel mai bine este să menții mai mult în viața ta. Nu utilizați haine sau prosoape de hârtie pentru a șterge petele de pe lentile. Nu folosiți mâinile pline de grăsime pentru a atinge lentilele. De asemenea, puneți ochelarii într-un loc uscat. Pe scurt, există multe aspecte pe care trebuie să le faceți bine. Fii răbdător. La urma urmei, reparația ochelarilor nu este o sarcină ușoară.