oriflame.


  1. #1
    0-day Member liana36 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-12-2010
    Sex
    F
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Post oriflame.

    A fii in echipa ORIFLAME este foarte simplu.completezi o cerere de inscriere atasezi o copie de buletin si atat.Evident daca vrei sa iti formezi o afacere bine platita,avand un program flexibil oriflame este lcul potrivit.Iti plac produsele cosmetice vrei sa le cumperi doar pentru tine cu cel putin 23%reducere fata de pretul de catalog poti intra in echipa oriflame doar pentru asta.in oriflame nimeni nu obliga la nimic.poti face atat cat iti doresti.comanda minima este doar 50ron.pentru detalii liana_minnie@yahoo.com.

  2. #2
    Newcomer cristianlay reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-08-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    17
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Mai merge treaba cu oriflame ? Parca se dusesera de tot in jos din cauza managementului prost al conducerii din Romania. Toti marii directori care s-au format in Oriflame, dupa 2010 fie au plecat in alte firme, fie au fost dati afara si luate retelele pentru a nu-i mai plati.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: