Salutare !

Vreau sa achizitionez unul din aceste 2 microfoane si nu stiu pe care. Tin sa precizez ca folosirea acestuia va fi pt emisie radio, spoturi publicitare ( voice over) si voce recording ( rap/hip-hop)

Efectul de proximitate este iar foarte important.. claritatea... captarea zgomotului de fond.. ( nu am o incapere tratata termic momentan ) ..

Nu pretul ar conta ci doar alegerea intre cele doua microfoane. Am citit mult timp.. pana m-am oprit la cele doua firme " gigante "

In strainatate si chiar la noi sa folosit si inca se folosesc aceste 2 microfoane in cam toate statile radio , chiar daca unele au facut upgrate de la EV RE20 la EVR E27 .

Ma intereseaza un sunet cald, natural, sa imi redea acel bass infundat de FM ( Big Bottom bass enhancement ) Aici deja ma trimiteti spre un aphex channel master.. :-)

Insa nu imi recomandati unul din aceste doua microfoane pt simplu fapt ca nu stiu ce trupa etc il foloseste sau la folosit ca asa ma duc direct la shure, avand in vedere ca Michael Jackson's la folosit in albumul "Thriller." si multi multi alti cantareti..

Deci ce parere aveti ?