Second Life


  1. #1
    0-day Member Jetix reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-06-2011
    Locaţie
    Bucuresti ! ! !
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Thumbs up Second Life

    Înregistrare gratuită Second Life | Un mod uşor de a face Bani Online


    Dacă sunteţi în căutarea pentru o modalitate uşoară de a face bani online cu ajutorul creativitatii si al imaginatiei, atunci acest articol este scris pentru tine.

    Second Life (SL) este o lume virtuală online dezvoltată de Linden Lab, care a fost lansată pe 23 iunie 2003. Acest joc utilizează tehnologia 3D. Ideea concepută de creatori este una simpla, în Real life poţi să fi doar persoana ta, însă în Second Life poţi să fi ORICINE. Ai dreptul la libertate ABSOLUTĂ! Jocul este destinat persoanelor de ORICE vârstă, cu excepţia minorilor.

    Înregistrarea se face in câţiva paşi simpli: vă alegeţi propriul avatar care vă desemnează, dupa aceea un username valabil (care să nu fie folosit deja), după care completaţi formularul cu email, data naşterii (trebuie sa aveţi peste 18 ani), parola şi o intrebare de securitate în caz că numai puteţi sa vă accesaţi contul. Asta e tot, simplu şi usor. DescăRCAţi jocul si logaţi-vă în lumea virtuală. Dupa prima logare, o să urmaţi un tutorial pentru o mai bună înţelegere a jocului.

    Afacerile in „Second Life” inseamnă în principal creativitate. Se cumpară mult, în special pantofi, haine, accesorii pentru avatare (utilizatori). Toate acestea sunt create de persoane talentate, care devin autoritati in materie, la fel cum se intamplă si in Real life.

    Iată un exemplu concret prin care o femeie a câstigat peste un milion de dolari din afaceri imobiliare.
    Graef, cunoscuta in „Second Life” ca Anshe Chung, cumpara numeroase proprietati (pamanturi) pe care construia case si le vindea apoi pentru sume exorbitante. A reusit astfel sa produca 300 de milioane de dolari Linden(moneda din joc). Partea buna a acestui joc este ca banii virtuali pot fi convertiți in realitate, la un curs de 275L$=1US$, iar Graef a devenit milionara si in viata reala.Asta a inseamnat pentru ea aproximativ 1,5 milioane de dolari.


    Programul SL îti permite sa ai conversatii private sau discutii deschise, cu precizarea ca, in acest ultim caz, oricine are acces la replicile tale si poate interveni. De asemenea, multi useri comunica prin gesturi sau animatii (imbratisari, saruturi etc.). Modul de joc este unul simplu, setarile implicite sunt W A S D sau sageti pentru a te misca, page up si page down pentru a zbura (da poti sa zbori in joc pentru a economisi timp) si mouse-ul pentru a face actiuni. Pentru a explora tinuturi noi, folosesti optiunea de teleportare, in doar cateva secunde ajungi unde doresti, de exemplu din Virtual Bucharest poti sa te duci in Bora Bora, Paris, Londra sau unde vrei tu. Avatarul tau poate fi modelat foarte usor in joc,de la inaltime pana la latime, musculatura, forma corpului, greutate si multe altele,va las pe voi sa descoperiti. SL este de asemenea o modalitate foarte buna prin care poti sa iti faci o relatie virtuală. În plus, sexul este adesea întâlnit. Cu toate acestea, pentru a accesa secţiunile dedicate adultilor este necesar verificarea vârstei.

    Cerinţele minime de sistem sunt destul de acceptabile, cu 512 MB memorie RAM (recomandat este 1 GB), cu un procesor de 1 GHz (recomandat 1,5 GHz), o placă video de 256 mb (NVIDIA GeForce 6600 sau mai bun / ATI Radeon 8500 sau mai bun) şi o conexiune stabilă la internet puteţi să savuraţi acest joc.

    Comunitatea românilor din Second Life este formată din circa 4000 de membrii si este in continuă creştere, cu ajutorul tau putem sa ne extindem! Orasul nostru se numeste Virtual Bucharest, creat de o romancă.

    În concluzie, acum ai ocazia să explorezi ţări pe care nu le-ai vizitat niciodată, să întalneşti fata visurilor tale şi sa castigi o gramadă de bani din lucruri create de tine.

    Înscriete ACUM GRATUIT!


  2. #2
    Newcomer marcooo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-07-2011
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    9
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    eu stiam ca este cu plata jocul

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: