Pagina 72 din 73 PrimaPrima ... 22 62 70 71 72 73 UltimaUltima

Alegeri Prezidentiale 2014 - Turul 2


Vezi rezultatele sondajului: Ce candidat sustineti in turul 2 al alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014?

Votanţi
800. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Victor Ponta

    196 24.50%
  • Klaus Iohannis

    604 75.50%
  1. #1421
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de cristiraluca92 Vezi mesajele
    Regim la care totii romanii au patimit si la care altii dupa'89 au profitat si le-au furat si revolutia si banii. Nu vrea nimeni regimul ala,deoarece deja este un regim si acum,tu trebuie sa ai ochelari de cal sa nu-l vezi.Unii il vad si poate isi doresc regimul ala ca de bine de rau aveau servici salariul asigurat ,munca era platita si nu aveai grija zilei de maine ca te da afara patronu de la servici si nu ai bani sa-ti platesti rata la banca cum este acum in ziua de azi.La asta se refera uni si regreta acele zile inainte de `89.
    Ăia , unii, de care zici tu, erau numai câteva procente...Cei care aveau funcții, pile, poziții privilegiate (unii pe merit, dar mulți fără alt merit decât acela de a fi șmecher de partid sau alt tip de șmecher).
    Restul, 20 și ceva de milioane, mergea noaptea - vară, iarnă - cu două-trei sticle goale ca să le umple cu lapte după 8 ore de stat în stradă, după care mergeau la serviciu.
    La țară era și mai rău. De 10 ori mai rău.
    Sunt multe minciuni și mituri din perioada aia, cum că era bine, mișto, distracție. Perioada în care a fost mai bine a fost scurtă, de vreo 10 ani , maximum. Unii își amintesc perioada studenției, alții cum s-au însurat...
    Oricum, repet, nu toată țara trăia cu serviciu la fabrică și alte lucruri atît de lăudate. Știi cum e omul pe la noi - când are el ceva mai mult ,nu-l mai interesează de restul. Cel puțin jumătate din țara asta trăia în mizerie, în sate, iar la oraș, înainte de 1970 și după 1979 era o mare mizerie și sărăcie.
    Avea lumea bani și servicu...Bani pot și eu să tipăresc și să te pun să faci șuruburi la bormașină = degeaba, pt că primești niște oase de ros drept recompensă.
    Realitatea era alta: partea aceea de economie care funcționa, unde oamenii trăiau mai bine, era foarte mică raportată la cele peste 23 de milioane de locuitori.
    Transporturile erau praf, căldură în case/apă caldă, mâncare, haine, servicii = praf. Toată viața ți-o petreceai încercând să prinzi mometul când puteai să gătești (când veneau gazul și lumina), să-ți procuri hrana și să alergi la școală, serviciu etc.
    Cine spune că era siguranță, hrană, serviciu nu știe ce spune or minte. Oamenii nu se raportau la nimic, la o viață mai normală, deoarece nu cunoșteau alt mod de ”viață” în afară de cel pe care-l aveau. Cei care erau informați, citeau, ascultau posturi străine de radio erau foarte puțini. Restul, îmi pare rău, dar adevărul e că restul trăia ca ăia din statele africane . N-avea nimic în cap și puteau să faci cu ei ce vroiai. Numai foamea i-a scos în stradă și nici aia, ci diversele mașinațiuni ale serviciilor secrete. Cei care erau mai europeni, mai deșteptați, erau în vestul țării, deoarece aveau legături cu Ungaria și Iugoslavia.
    Foarte puțini oameni din ziua de azi, dacă s-ar întoarce în timp, ar alege să trăiască în acele timpuri: niște securiști și milițieni bătrâni, de 80 de ani, ...anumite persoane din anumite categorii - puțini din 20 de milioane. Nici toți nostalgicii de azi nu ar mai vrea ce era (nostalgici după tinerețea lor), numai unii.
    Numai și pentru statul la cozi, în fiecare zi , pentru un râs de mâncare, ar refuza oamenii să mai trăiască în ceaușism.
    Să ne imginăm că ar trebui să ne batem zilnic la cozi, o oră-două, pentru o jumătate de pâine împuțită, ca ăia la tigăi sau ca ăia din Somalia, când se aruncau ajutoare din elicoptere! Doamne ferește!
    Și să nu uităm că erau mari diferențe între viața ”prostimii”, a ”fraierilor” și viața pcr-iștilor, securiștilor, șefilor etc.
    Nici copiii nu erau tratați la fel, bineînțeles. Regimul ăla nu a avut mare lucru în comun cu socialismul. Nu era nici Danemarca și nici Iugoslavia (unde funcționa socialismul ceva mai mult, dar și ceva economie liberă de piață - un fel de dictatură luminată cu o economie prosperă, mai ales pe vremea lui Tito).
    Și zâmbesc atunci când mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi deschis granițele. Cred că zece milioane de români ar fi ieșit din țară în doar câțiva ani.
    Last edited by @#I; 14-12-2014 at 23:36.

  2. #1422
    De-al casei cristiraluca92 are ceva special... cristiraluca92 are ceva special...
    Data de inscriere
    10-05-2012
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    319
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Tu ai trait sau spui din auzite,asa toti ne dam zmei dar realitatea nu era asa! Incearca sa gandesti inainte sa spui poezii, pamflete ca Vadim Tudor.In vremea aia numai cine era curva si hot nu-i convenea nimic.Ma mira ca gandesti asa,imi facusem alta impresie din comentariile tale.Hai s-o lasam asa ca iesim din subiect.

    ---------- Post added 15-12-2014 at 00:45 ----------

    Cam asta vezi pe la tv in fiecare zi si se promoveaza intens,tie iti place ce vezi ! Modelul românesc de Revelion: ţigani şi curve!
    Parcă suntem o naţie neghioabă care se mânjeşte singură pe cap cu rahat şi apoi se minunează că ceilalţi o privesc chiondorâş, strâmbă din nas şi chicotesc în spatele său!

    M-am gândit la asta şi atunci când una dintre televiziunile noastre cu ştaif, cu mari pretenţii de lider de audienţă filma un serial cu ţigani taman pe Coasta de Azur, să vadă francezii că românii au 32 de dinţi de aur în gură, scuipă seminţe, sunt creoli şi poartă la gât lanţuri groase cât încheietura unui nou-născut! Apoi convingerea asta mi s-a întărit când o rapandulă insipidă, o mahalagioaică ridicolă, o pocitanie pe care în afara zonelor erogene nu o recomandă nimic altceva să fie băgată în seamă, a fost dusă de aceeaşi televiziune să se facă de râs la Paris şi s-a porcăit acolo cu angajaţii din magazine, să înţeleagă şi cei care rataseră episodul Coastei de Azur că suntem şi ordinari, pe deasupra! Şi, sigur, mi-a revenit gustul ăsta amar al autoflagelării imaginii naţiunii române în noaptea de Revelion, când pe micile ecrane s-au zbenguit pirande, puradei, manelişti, curve inculte, curve urâte, curve nesimţite – toată categoria de femei imorale care au făcut carieră cu sânii şi bucile, şi ultima carte pe care au citit-o a fost cartea de vizită a fotbaliştilor care plătesc bine să le necinstească.

    Schimbam canalele şi nu înţelegeam, aşa cum nu înţeleg în continuare, de unde vine apetitul acesta deosebit al nostru de a ne batjocori pe noi înşine. Când în sfârşit Europa tace obosită şi nu ne mai arată cu degetul, când italienii, fracezii, spaniolii uită să ne mai spună ţigani, noi ne îmbăţoşăm să le demonstrăm că avem un specific de care nu ne lepădăm! Un occidental cu privirea rătăcită pe vreuna din televiziunile noastre nu va mai putea fi lămurit niciodată că nu suntem aşa cum ne picta presa străină. Mai mult – dacă pe vreo televiziune franceză sau englezească cineva făcea băşcălie de noi şi ne prezenta aşa cum singuri ne-am prezentat la Revelion, ar fi vuit presa ipocrită românească, rănită în amorul propriu, şi cerea urgente măsuri diplomatice pentru sancţionarea occidentalilor nenorociţi care ne caricaturizează!

    În teoria presei, televiziunii nu îi revine funcţia de educare a telespectatorilor; mass-media audio-vizuale sunt comerciale, setate pe profit. Asta înseamnă că trăiesc din audienţa care generează publicitate. Audienţa, pe de altă parte, o reprezintă telespectatorii care urmăresc emisiunile respective. Dacă ţiganiada şi femeile de moravuri uşoare atrag cei mai mulţi spectatori, înseamnă că nu numai politica de programe a televiziunilor este defectă, ci şi gusturile, cultura şi personalitatea celor care modelează această politică de programe. Cu alte cuvinte, marea masă a telespectatorilor, care cere manele deocheate, ţâţe siliconate, boturi botoxate, glume de prost gust este în realitate altfel decât vrea să pară; nu e nici profundă, nici rafinată, nici educată. De aceea cred că aşa cum televiziunile pledează pentru implicarea civică a unor personalităţi şi se întreabă retoric ce întorc comunităţii oamenii care s-au îmbogăţit pe seama sa, ar trebui ca, la rândul lor, să îşi asume responsabilitatea de a produce şi difuza calitate. Măcar câte puţin, inserat, ca un mesaj subliminal, între reprizele de deşănţare...

    Râd toţi oamenii de televiziune de Gigi Becali, dar Gigi Becali este produsul lor! La fel ca maneliştii, la fel ca pipiţele analfabete cu aere de divă. Nu spun să renunţe la profit, doar să aloce din timpul lor şi pentru emisiuni de bun simţ. Nimic mai mult. Poate astfel vor etala mai des şi mai eficient copiii noştri, vecinii noştri, concetăţenii noştri demnitate şi bune moravuri, nu numai obscenitatea deprinsă de pe micul ecran. Vi se pare utopic? Este însă numai şi numai la latitudinea instituţiilor noastre media şi a celor care le finanţează să avem şi modele pozitive, nu numai ţigani şi curve la ore de maximă audienţă!

  3. #1423
    Senior Member Maryan's Avatar Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    26-09-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    706
    Mesaje bazar
    260
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    932
    Puncte CF
    3.5
    @cristiraluca92

    tu confunzi libertatea cu libertatea de a alege. pe timpul lui ceasca nu exista libertatea de a alege. nu te obliga nimeni sa te uiti la tv daca nu-ti place, eu la tv vad doar meciuri si ceva politica, niciodata nu ma uit la emisiunile mentionate de tine pt mine nu exista. asta e frumusetea. pe langa ceasca mai trebuiau sa moara cateva sute de mii de activisti sau macar bagati in puscarie ca acum sa avem o democratie adevarata. noi am schimbat un presedinte comunist cu altul in 90, asta a dus la aparitia capitalistilor fosti securisti care stiu sa faca bani din furturi si matrapazlacuri, nu din munca cinstita. toti dau vina doar pe ceausescu, dar uita mereu de milioanele de lingai din jurul lui.

  4. #1424
    De-al casei cristiraluca92 are ceva special... cristiraluca92 are ceva special...
    Data de inscriere
    10-05-2012
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    319
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Maryan Vezi mesajele
    @cristiraluca92

    tu confunzi libertatea cu libertatea de a alege. pe timpul lui ceasca nu exista libertatea de a alege. nu te obliga nimeni sa te uiti la tv daca nu-ti place, eu la tv vad doar meciuri si ceva politica, niciodata nu ma uit la emisiunile mentionate de tine pt mine nu exista. asta e frumusetea. pe langa ceasca mai trebuiau sa moara cateva sute de mii de activisti sau macar bagati in puscarie ca acum sa avem o democratie adevarata. noi am schimbat un presedinte comunist cu altul in 90, asta a dus la aparitia capitalistilor fosti securisti care stiu sa faca bani din furturi si matrapazlacuri, nu din munca cinstita. toti dau vina doar pe ceausescu, dar uita mereu de milioanele de lingai din jurul lui.
    De acord cu tine,da,nu prea ai ce alege ! Ce sa alegi,curve ,hoti ,boschetari ! Majoritatea televiziunilor asta promoveaza.

  5. #1425
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Raluca, nu se înțelege cui răspunzi, dar se înțelege din textele tale că ești un mare admirator al lui Ceaușescu .
    Și dacă îmi răspunzi mie prin replica aia de 20 de pagini, ce legătura au curvele, revelionul și ce mai zici tu cu ce am spus eu despre Ceaușescu?!
    Și așa zici tu, că pe vremea aia numai hoțiii erau împotriva regimului ceaușist?! Băi, băiatule , toată țara a ieșit în stradă, în 1989!
    Cum adică, aveai altă impresie despre mine...? Credeai că sunt ceaușist????
    Poate ai greșit textul, Raluca! Comentariul ăla după care cei care erau împotriva comunismului și a lui Ceașcă erau hoți e fabulos!
    Duci și flori și mormintele Ceaușeștilor?

    ---------- Post added 15-12-2014 at 16:10 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de Maryan Vezi mesajele
    @cristiraluca92

    tu confunzi libertatea cu libertatea de a alege. pe timpul lui ceasca nu exista libertatea de a alege. nu te obliga nimeni sa te uiti la tv daca nu-ti place, eu la tv vad doar meciuri si ceva politica, niciodata nu ma uit la emisiunile mentionate de tine pt mine nu exista. asta e frumusetea. pe langa ceasca mai trebuiau sa moara cateva sute de mii de activisti sau macar bagati in puscarie ca acum sa avem o democratie adevarata. noi am schimbat un presedinte comunist cu altul in 90, asta a dus la aparitia capitalistilor fosti securisti care stiu sa faca bani din furturi si matrapazlacuri, nu din munca cinstita. toti dau vina doar pe ceausescu, dar uita mereu de milioanele de lingai din jurul lui.
    Tu nu ai observat că repetă ce zice un boșorog de pensionar milițian din anii 60, stalinist. Nu ți-e clar de ce?

    ---------- Post added 15-12-2014 at 16:13 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de cristiraluca92 Vezi mesajele
    De acord cu tine,da,nu prea ai ce alege ! Ce sa alegi,curve ,hoti ,boschetari ! Majoritatea televiziunilor asta promoveaza.
    Mută-te , bre, în Rusia, Bielorusia, Coreea de Nord. Cine dracului te ține aici ca să ne faci capul calendar cu poveștile pe care ți le spune tataie, de pe vremea când milițienii schilodeau țăranii ca să dea pământul. Lasă-ne și du-te-n Coreea, China.Din ăștia cu Ceașcă ...în anul 2014 !!!!...mai rar mai vezi!

  6. #1426
    De-al casei cristiraluca92 are ceva special... cristiraluca92 are ceva special...
    Data de inscriere
    10-05-2012
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    319
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de @#I Vezi mesajele
    Raluca, nu se înțelege cui răspunzi, dar se înțelege din textele tale că ești un mare admirator al lui Ceaușescu .
    Și dacă îmi răspunzi mie prin replica aia de 20 de pagini, ce legătura au curvele, revelionul și ce mai zici tu cu ce am spus eu despre Ceaușescu?!
    Și așa zici tu, că pe vremea aia numai hoțiii erau împotriva regimului ceaușist?! Băi, băiatule , toată țara a ieșit în stradă, în 1989!
    Cum adică, aveai altă impresie despre mine...? Credeai că sunt ceaușist????
    Poate ai greșit textul, Raluca! Comentariul ăla după care cei care erau împotriva comunismului și a lui Ceașcă erau hoți e fabulos!
    Duci și flori și mormintele Ceaușeștilor?

    ---------- Post added 15-12-2014 at 16:10 ----------



    Tu nu ai observat că repetă ce zice un boșorog de pensionar milițian din anii 60, stalinist. Nu ți-e clar de ce?

    ---------- Post added 15-12-2014 at 16:13 ----------



    Mută-te , bre, în Rusia, Bielorusia, Coreea de Nord. Cine dracului te ține aici ca să ne faci capul calendar cu poveștile pe care ți le spune tataie, de pe vremea când milițienii schilodeau țăranii ca să dea pământul. Lasă-ne și du-te-n Coreea, China.Din ăștia cu Ceașcă ...în anul 2014 !!!!...mai rar mai vezi!
    Pe vremea lui Ceausescu s-au dezvoltat industria ,agricultura,investitiile...Aveam piete de desfacere in SUA,URSS,CHINA,America de Sud,America Centrala, Canada,Europa, Asia...Practic exportam in toate tarile din lume si aveam excedent la Balanta Comerciala 8 MILIARDE de DOLAR...Enorm pt acum 25 de ani.....A construit metrou, Canalul Dunare Marea Neagra de 60 Km, ....Construia un Bloc cu 4 scari nivel 1-10 etaje in 4 luni....Acum probabil ca stai paduche intr-un bloc al lui Ceausescu. DAAAAAA! Ceausescu a fost un mare patriot! AQ lasat ROMANIA la CHEIE! Acum,azi, cu***vele capitaliste au distrus Romania...Azi s-a scumpit benzina iar,....vor veni scumpiri in lant! Vad ca de 25 ani s-a ales prafu de Romania pe care io Nicolae am ridicat-o. Pe timpul nostru aveati toti servici, locuinte, mancare naturala, siguranta pe strada, las ca acu o aveti pe Leana Udriea lu Piratu, aveti regi si imparati, presedinti cu facultate care au distrus tara, aveti portocale, banane canceroase radiate ca sa stea in raft cu lunile, si carne injectata cu hormoni si chimicale, aveti libertate sa faceti sex cu copii si cu caini, sa va ucideti familia ca nu faceti puscarie, aveti porno, aveti tigani, curve, homo, hoti si criminali facuti vedete prin ziare si Tv, aveti pistoale sa va impuscati, acu parintii isi violeaza copii, aveti politie corupta, aveti someri, aveti de platit datorii la banci. Acu aveti computer, internet, mobil, cablu TV, electricitate si caldura termica dar nu aveti bani sa platiti facturile la ele. Ati distrus industria, agricultura, economia, nu mai aveti bani nici de o paine chimica, ati ajuns vai de voi. Acu le mancati laturile chimice,misto nu,cu asta te lauzi?!

    ---------- Post added 15-12-2014 at 23:55 ----------

    A nu se intelege cum vrei tu sa inteleg la mintea ta,vreau comparatie intre cele doua regimuri ,atat.

  7. #1427
    Senior Member Maryan's Avatar Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    26-09-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    706
    Mesaje bazar
    260
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    932
    Puncte CF
    3.5
    Citat Mesaj iniţiat de cristiraluca92 Vezi mesajele
    Pe vremea lui Ceausescu s-au dezvoltat industria ,agricultura,investitiile...Aveam piete de desfacere in SUA,URSS,CHINA,America de Sud,America Centrala, Canada,Europa, Asia...Practic exportam in toate tarile din lume si aveam excedent la Balanta Comerciala 8 MILIARDE de DOLAR...Enorm pt acum 25 de ani.....A construit metrou, Canalul Dunare Marea Neagra de 60 Km, ....Construia un Bloc cu 4 scari nivel 1-10 etaje in 4 luni....Acum probabil ca stai paduche intr-un bloc al lui Ceausescu. DAAAAAA! Ceausescu a fost un mare patriot! AQ lasat ROMANIA la CHEIE! Acum,azi, cu***vele capitaliste au distrus Romania...Azi s-a scumpit benzina iar,....vor veni scumpiri in lant! Vad ca de 25 ani s-a ales prafu de Romania pe care io Nicolae am ridicat-o. Pe timpul nostru aveati toti servici, locuinte, mancare naturala, siguranta pe strada, las ca acu o aveti pe Leana Udriea lu Piratu, aveti regi si imparati, presedinti cu facultate care au distrus tara, aveti portocale, banane canceroase radiate ca sa stea in raft cu lunile, si carne injectata cu hormoni si chimicale, aveti libertate sa faceti sex cu copii si cu caini, sa va ucideti familia ca nu faceti puscarie, aveti porno, aveti tigani, curve, homo, hoti si criminali facuti vedete prin ziare si Tv, aveti pistoale sa va impuscati, acu parintii isi violeaza copii, aveti politie corupta, aveti someri, aveti de platit datorii la banci. Acu aveti computer, internet, mobil, cablu TV, electricitate si caldura termica dar nu aveti bani sa platiti facturile la ele. Ati distrus industria, agricultura, economia, nu mai aveti bani nici de o paine chimica, ati ajuns vai de voi. Acu le mancati laturile chimice,misto nu,cu asta te lauzi?!

    ---------- Post added 15-12-2014 at 23:55 ----------

    A nu se intelege cum vrei tu sa inteleg la mintea ta,vreau comparatie intre cele doua regimuri ,atat.
    curvele capitaliste sunt fostii securisti comunisti, greu de inteles... am mai zis si ma repet sa priceapa si... noi a dat jos un om si dintr-o data am vrut democratie? pana nu mor toti securistii si urmasii lor nu se schimba nimic aici! sistemul comunist a pervertit romanul incat era in stare sa-si vanda si familia ca sa o duca mai bine! romania inainte de comunism a avut o economie de piata, puternica, odata cu venirea comunistilor totul a fost pus la pamant prin crearea de mastodonti industriali de care nimeni nu avea nevoie. daca tot o dai cu ce a construit cizmarul ala, cum mama masii nu o duceam noi atunci mai bine ca nemtii ci ne duceam pe la masinile lor sa ne milogim pt o guma de mestecat? comunismul a invatat romanul sa fure, mici gainarii, adevarat, dar filozofia asta ni s-a inradacinat adanc in mentalitate si acum nu ne mai putem debarasa de ea.

  8. #1428
    Member micutzu2514's Avatar micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    216
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    472
    Puncte CF
    0.0
    E adevarat ca multi au ajus la concluzia ca inainte era mai bine si probabil ca au dreptate. In spatele evaluarii se afla experienta personala, venitul, locul de munca, familia, siguranta zilei de maine. Nu ne permitem sa judecam. Totusi trebuie subliniat ca mergem in directia corecta.

    Toti au inteles ce au vrut din democratie. Libertatea de a nu face nimic, de a nu avea atitudine, unii au asteptat sa vina americanii , altii s-au razbunat pe mostenirea lui nea' Nicu, dar nimeni nu a realizat ca democratia inseamna sa-ti porti singur de grija. Deocamdata pot spune ca suntem o piata de desfacere pentru produsele de import de proasta calitate si ca ne vindem resursele strainilor.

    Romania de acum e dominata de noua elita economica, asa zisii oligarhi, care pe langa avere detin si influenta politica. E imposibil sa mergem inainte in felul asta. Ne trebuie o clasa politica formata din oameni cu simtul raspunderii care sa ne creeze conditii sa ne dezvoltam. Desi au trecut 25 de ani o tot tinem cu ordonantele de urgenta. Intr-o tara in care sistemul legislativ e in continua modificare nici investitori seriosi nu o sa vezi. Eu nu as investi in Romania ca apoi sa am surpriza ca trebuie sa platesc inca 7 taxe care imi vor restrage bugetul de afaceri pe urmatorii 2 ani...sau ca o facilitate care a reprezentat motivul principal pentru care am ales Romania nu se mai ofera ca urmare a unei noi modificari.

    Ca o paranteza, saracia asta creeaza un cerc vicios. Atata timp cat suntem saraci si nu cheltuim decat strictul necesar, nu apare profit mare din vanzari si implicit nu creste salariul mediu ca urmare a performantei economice...adica nu creste puterea de cumparare. Astfel ne intoarcem la punctul de unde am plecat. Am mai zis si in alte posturi...productia interna trebuie stimulata daca vrem bani. Trebuie sa punem umarul si sa reconstruim fabricile lui nea' Nicu pe care le-am stricat. Nu trebuie sa blamam comunismul si cu el tot ce s-a construit inainte de '89.

  9. #1429
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Micutzu, te înțeleg, dar du-te în Germania, încearcă să trăiești vreo 2-3 ani acolo. Oricine care va dori așa ceva va trebui să muncească non-stop, , ca un robot, și să plătească taxe uriașe. Cu cât vei face mai mult, cu atât taxele vor fi mai mari. În Germania te trezești ca să muncești, dacă vrei să ai o mașină și o casă și bani pentru familie. Acolo nu e glumă, nu e veselie. Muncești, plătești zeci de mii de euro taxe, sau mori.
    Chestia e că ei nu acceptă să moară, deci muncesc . La noi e mai degrabă invers.
    Până și industria aia din ”comunismul” nostru a fost construită de capitaliști: banii luați din împrumuturi din afară (miliarde de la nemți, americani etc) și tehnologia tot de la străini. ȘI TOT DEGEABA, PT CĂ ERA FOAMETE ȘI PROSTIE CU CARUL. PLUS HOȚIA. TOȚI FURAU CE PRINDEAU, DE LA COPIII DE 3 ANI PÂNĂ LA BOȘOROGI .
    Ce era bun în comunism...era ceea ce ar fi fost bun în ORICE regim și țară de pe planeta asta. Se datora unor oameni, nu unei doctrine, regim anume sau dictator.
    Cretinoidul ăla ucigaș a fost o catastrofă pentru România.
    În prezent NUMAI 14% ar vota cu Ceașcă , conform statisticilor. Îți dai seama cine sunt respectivii, ce vârstă au, ce ”educație”, ce ”sănătate” mintală , ce foști milițieni, peceriști și alte baragladine din astea or copiii și nepoții lor (unii).

    PS: Cei mai triști sunt cei care, deși tineri (și ÎN ANUL 2014!!!!!), sunt cuceriți de propaganda ceaușistă mincinoasă. Îți dai seama ce vieți au ăștia, ce ciudați...Și cine au fost părinții lor. E clar , când vine unul și spune de Canalul Dunăre-Marea Neagră cu mândrie, ce are el în cap. Canal la care zecii de mii de oamenii lucrau în calitate de sclavi, unde și mureau de foame, de frig, de torturi...Cristian Raluca ăsta - văzând și eu clipuri pe YouTube în care e proslăvit Ceașcă prin mii de minciuni - îți dai seama unde și-a făcut el ”școala”...Și alți nefericiți ca acest Raluca. TRIȘTI.
    Last edited by @#I; 16-12-2014 at 16:09.

  10. #1430
    De-al casei cristiraluca92 are ceva special... cristiraluca92 are ceva special...
    Data de inscriere
    10-05-2012
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    319
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de @#I Vezi mesajele

    Canal la care zecii de mii de oamenii lucrau în calitate de sclavi, unde și mureau de foame, de frig, de torturi...Cristian Raluca ăsta - văzând și eu clipuri pe YouTube în care e proslăvit Ceașcă prin mii de minciuni - îți dai seama unde și-a făcut el ”școala”...Și alți nefericiți ca acest Raluca. TRIȘTI.
    Atunci mureai de foame !? Inseamna ca erai hot si nu-ti placea munca...,daca nu-ti placea munca si te prindea la furat ,te trimitea la canal,stiind asta ti`era frica sa furi,daca nu aveai ce fura,mureai de foame, asta e...Nu m-am referit la perioada anilor ’50-’60 pentru ca impresia mea a fost ca aici se face o comparatie intre “era” Ceausescu versus cei peste 25 de ani de “democratie capitalista”. Este adevarat ca perioada ’50 – ’60 a fost una din cele mai negre din istoria moderna a Romaniei, dar sa nu uitam ca eram o tara sub ocupatie sovietica si abia iesita dintr-un razboi devastator,atuncea mureai tu de foame,dar cred`ca nu ai peste 65 de ani sa-mi aduci aminte. Spre comparatie, si in Marea Britanie de exemplu alimentele au fost rationalizate pana prin ’58-’60, iar in ceea ce priveste represiunea politica, sa nu uitam ca in aceeasi perioada in “ultra-democrata” SUA facea ravagii celebrul “McChartism”. Repet insa, nu cred ca aceasta comparatie este in discutie aici.
    Atata propaganda negativa la mancarea de pana in 1990 n-am pomenit si nu am vazut,nu a murit nimeni de foame. In Bucuresti si,sau in marile orase ale tarii mancarea din alimentara o puteai gasi si in restaurante si la hotelurile restaurant.Veneai saptamanal cu bucate de la tara,gaina,gasca,curca,de sarbatori nu era nimeni de la tara sa n-aiba un purcel acolo ,acum cati or avea !
    Asa cum in zilele noastre iti cauti un loc de munca,foarte greu cu pile si cu mari relatii( daca le ai), asa se intampla si cu mancarea, de atunci, numai ca o si gaseai in restaurante, dar trebuia sa te duca capul.Astazi iti poti permite sa intri si sa consumi intr-un restaurant(macar o data pe luna) fara un venit lunar de cel ptin 2000 lei?. Eu zic ca nu. Cat e salariu mediu pe economie ?!
    PS. Poate acum moare lumea de foame,nu mai spune aiureli ca te crede lumea si zice ca asa e.
    Last edited by cristiraluca92; 16-12-2014 at 19:06.

  11. #1431
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    @ CristianRaluca

    Aparții unor timpuri de tristă amintire pentru România. Timpuri negre cu torționari și alte nenorociri. N-are rost.
    Mă bucur, SINCER, că nu am în cap ce ai tu. Chiar mă bucur. Numai când mă gândesc că aș putea avea viața ta, cu gândurile tale, și mă bucur pentru viața mea, așa cum este ea.
    Compararând ce ai tu în cap cu ce am eu, modul în care noi doi vedem viața...Tată, acum -după ce am citit delirul unui om de 24 de ani, despre ”măreția” lui Ceaușescu - mi se pare că sunt într-o vacanță continuă în Caraibe, iar tu pe stadioanele lui Ceaușescu, cu o plăcuță în mână, așteptând să compui chipul Marelui Conducător, cu mațele chiorăind, împreună cu alți nefericiți!
    Doamne, jur că m-ai făcut să-mi dau seama că sunt fericit! Alții zac în întuneric, sărmanii...

    PS: Era Ceaușescu a fost un mare kkt. De la sfârșitul anilor 70 până în 1989. Foamete , frig, stil de viață corean și gura închisă. Câțiva ani, prin 70, a fost mai de Doamne-ajută, dar după ce i-au tăiat macaroana cu banii din afară și ajutor tehnologic și politic, toată țara s-a dus la fund. Colaps. Sunt filme destule în care se vede cum se trăia, cum arăta țara, pentru cei mai tineri. Mda, se moare de foame acum, de aia jumate din români au peste greutatea normală sau sunt obezi. După 89 s-a furat tot ce s-a putut fura pentru că așa era lumea ”educată” în Epoca de Aur.
    Până și din ăia care se bat pe ajutoare, pe la Galați, nu e unul să fie slab, nemâncat, muritor de foame. Sunt slabi, dar slabi de minte = produsul Epocii de Aur.
    Last edited by @#I; 16-12-2014 at 23:02.

  12. #1432
    Senior Member obi33335's Avatar obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    843
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1793
    Puncte CF
    40.0
    Cristi iti consumi energia inzadar in discutia cu @#I, omul nu vrea sa vada ce vad si alti, el vede decat ce vrea si este foarte multumit.

    Chiar as fi curios sa il vad cu se descurca in ziua de azi, incercand sa isi construiasca un viitor, dar in pielea unuia din noi, cei fara pile, relatii, parinti bazati, etc. sa-l vad cum vacanta din Caraibe i se transforma intr-o vacanta printre blocurile gri, pandit la tot pasul de necazuri, sufocat de sistemul capitalis, sa fi sclavul taxelor si al strictului necesar, inbuibat de o falsa fericire cu prieteni si oameni care te respecta doar daca ai situatie materiala, masina smechera, vila smechera,etc. pana la urma nu intereseaza pe nimeni cum faci bani cu sange s-au fara sange patati, asta este o societate bolnava care nu poate fi vindecata.......
    Padurea creste in 1000 de ani,iar focul o arde intr-o noapte!

    Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor!

  13. #1433
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de obi33335 Vezi mesajele
    Cristi iti consumi energia inzadar in discutia cu @#I, omul nu vrea sa vada ce vad si alti, el vede decat ce vrea si este foarte multumit.

    Chiar as fi curios sa il vad cu se descurca in ziua de azi, incercand sa isi construiasca un viitor, dar in pielea unuia din noi, cei fara pile, relatii, parinti bazati, etc. sa-l vad cum vacanta din Caraibe i se transforma intr-o vacanta printre blocurile gri, pandit la tot pasul de necazuri, sufocat de sistemul capitalis, sa fi sclavul taxelor si al strictului necesar, inbuibat de o falsa fericire cu prieteni si oameni care te respecta doar daca ai situatie materiala, masina smechera, vila smechera,etc. pana la urma nu intereseaza pe nimeni cum faci bani cu sange s-au fara sange patati, asta este o societate bolnava care nu poate fi vindecata.......

    Obi, ce spui tu se putea spune și în ceaușism , iar blocurile gri aparțin acelei epoci, nu capitalismului vestic.
    Nemulțumirile exprimate de tine sunt de ordin general, legate de era industrială, de stilul de viață adus de industrializare (iar în România fără beneficiile din țările mai civilizate - bănește, social, politic = nu aveai drepturi, nici sindicate, nimic). Economia , chiar și în Coreea de Nord, funcționează tot după regulile capitaliste, care, de fapt, sunt ciuntite, iar ca urmare, la un moment dat , economia nu va mai funcționa și statul respectiv va intra în colaps (economic, politic...).
    Unele realizări deosebite din acei ani nu se datorează concepțiilor socialiste , ci capitalismului. Tehnologie, mod de organizare a economiei, principii economice.
    Se poate spune, de fapt, că Ceaușescu își bătea joc de aceste principii și , în final, s-a dărâmat șandramaua.
    Nu e chiar așa simplu cum vorbiți voi.
    Eu, ca ființă umană, sincer să fiu, nici dacă s-ar întoarce Ceașcă din morți și dacă mi-ar da palate și mâncare să bag ca în porc, tot nu aș accepta acel regim/mod de viață. De ce? Pentru că sunt un om LIBER, am DEMNITATE și nu sunt ROBOT.
    Oamenii ar trebui să învețe că nu trebuie să-și vândă sufletele pe mălai.
    Cât despre situația de azi - e SIMPLU, Obi: Cei din regimul Ceaușescu au făcut ce au făcut după 89, indivizii care au crescut ca un cancer pe vremea lui Ceaușescu, cei care dețineau puterea în regimul ceaușist, nu capitaliștii nemți or americani). NU oamenii de treabă dețineau puterea, deoarece Ceaușescu se OPUNEA oamenilor corecți și liberi.
    Se înconjurase numai cu jeguri gen Voiculescu și Dăscălescu și ... restul.
    Ce a urmat după 89 a fost normal, un efect devastator al cancerului care a crescut sub oblăduirea regimului ceaușist, în urma căruia s-a intrat în metastaze după 1989.
    El și regimul lui nu erau nimic din ce prezenta propaganda mincinoasă. Adevăruri amestecate cu minciuni și crime.
    Și la final, dacă ești om, nu uita că a dat ordin armatei să tragă în oameni (cu muniție de război - ce psihopat!), iar armata a executat ordinul!
    Păi, omule, tu care ești om, chiar dacă ar fi fost mâncare și distracție, ți s-ar părea uman să închizi ochii la crime? Eu nu cred.

  14. #1434
    Senior Member obi33335's Avatar obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    843
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1793
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de @#I Vezi mesajele
    Pentru că sunt un om LIBER, am DEMNITATE și nu sunt ROBOT.
    Tu chiar crezi asta ?

    Ba vere, eu nu cred ca un presedinte ca Ceausescu ar da ordin sa se traga in popor, eu cred ca a fost o intoxicare.

    Te vad baiat destept daca nu ai vazut asta te rog sa o urmaresti , iar asta este buna de citit.
    Romani nu au facut nici o revolutie, revoluatia au facuto alti pt. ca au avut interese.
    Regimul Ceausescu a gresit dar nu a fost rau intentionat cu viitorul romanilor si al Romaniei, cum sa urmarit din 90 pana azi.
    Last edited by obi33335; 16-12-2014 at 23:22.
    Padurea creste in 1000 de ani,iar focul o arde intr-o noapte!

    Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor!

  15. #1435
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de obi33335 Vezi mesajele
    Tu chiar crezi asta ?

    Ba vere, eu nu cred ca un presedinte ca Ceausescu ar da ordin sa se traga in popor, eu cred ca a fost o intoxicare.

    Te vad baiat destept daca nu ai vazut asta te rog sa o urmaresti , iar asta este buna de citit.
    Romani nu au facut nici o revolutie, revoluatia au facuto alti pt. ca au avut interese.
    Regimul Ceausescu a gresit dar nu a fost rau intentionat cu viitorul romanilor si al Romaniei, cum sa urmarit din 90 pana azi.
    Obi, știu toate astea și sunt fericit că SUA au distrus blocul sovietic . Da, revoluția s-a făcut cum s-a făcut, dar au făcut-o și românii corecți, profitând de situația creată. Și mai există și revoluția personală, a fiecărui om în parte.
    Cât despre armată...Fii tu naiv și crede că armata era condusă din afară. A fost până în decembrie la comanda lui Ceaușescu, comandantul suprem.
    Voi nu știți cum funcționau lucrurile alea...Voi credeți că dădeau ordin armatei agenții străini să tragă în manifestanți și să ardă cadavrele la crematoriu...
    De aia a fost țara asta așa distrusă, deoarece lumea crede în ozn-uri. Păcat.
    Ceaușescu știa tot ce mișcă. Nu acționa armata fără ordinul lui (mă refer la reprimarea manifestanților, nu la cei care l-au trădat, în legătură cu alte țări). Iar cei care l-au trădat au comis măcelul de după căderea lui C.

    Mă bucur că 80-90% din oamenii de azi nu mai sunt atât de neștiutori și manipulabili ca pe vremuri. Este o mare realizare și mă simt împăcat pentru că am contribuit și eu la asta, cu 0, 00000...1, dar am făcut-o. Și înainte de 89 , dar și după.
    Sigur, Obi...Cum zici tu. În toate țările astea cu dictaturi criminale, de fapt, cei care își ucid propriul neam sunt ”agenturili” străine. Eu închei aici. Fiecare cu mintea și sufletul lui.
    Last edited by @#I; 17-12-2014 at 00:08.

  16. #1436
    De-al casei cristiraluca92 are ceva special... cristiraluca92 are ceva special...
    Data de inscriere
    10-05-2012
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    319
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de @#I Vezi mesajele
    Obi, știu toate astea și sunt fericit că SUA au distrus blocul sovietic . Da, revoluția s-a făcut cum s-a făcut, dar au făcut-o și românii corecți, profitând de situația creată. Și mai există și revoluția personală, a fiecărui om în parte.
    Cât despre armată...Fii tu naiv și crede că armata era condusă din afară. A fost până în decembrie la comanda lui Ceaușescu, comandantul suprem.
    Voi nu știți cum funcționau lucrurile alea...Voi credeți că dădeau ordin armatei agenții străini să tragă în manifestanți și să ardă cadavrele la crematoriu...
    De aia a fost țara asta așa distrusă, deoarece lumea crede în ozn-uri. Păcat.
    Ceaușescu știa tot ce mișcă. Nu acționa armata fără ordinul lui (mă refer la reprimarea manifestanților, nu la cei care l-au trădat, în legătură cu alte țări). Iar cei care l-au trădat au comis măcelul de după căderea lui C.

    Mă bucur că 80-90% din oamenii de azi nu mai sunt atât de neștiutori și manipulabili ca pe vremuri. Este o mare realizare și mă simt împăcat pentru că am contribuit și eu la asta, cu 0, 00000...1, dar am făcut-o. Și înainte de 89 , dar și după.
    Sigur, Obi...Cum zici tu. În toate țările astea cu dictaturi criminale, de fapt, cei care își ucid propriul neam sunt ”agenturili” străine. Eu închei aici. Fiecare cu mintea și sufletul lui.
    Tu crezi ca, tu,noi am iesit in strada si gata am facut revolutia Pai n-avem ce sa mai discutam,ai multe sa mai inveti.Dumnezeu cu mila daca sunt multi ca tine!


    PS: Ia si priveste poate iti revi,poate mai poti fi salvat: https://www.youtube.com/watch?v=S_BDMZPTi3s
    Last edited by cristiraluca92; 17-12-2014 at 01:06.

  17. #1437
    Senior Member obi33335's Avatar obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    843
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1793
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de @#I Vezi mesajele
    Ceaușescu știa tot ce mișcă. Nu acționa armata fără ordinul lui (mă refer la reprimarea manifestanților, nu la cei care l-au trădat, în legătură cu alte țări). Iar cei care l-au trădat au comis măcelul de după căderea lui C.
    Daca urmaresti documentare ai sa vezi ca Ceausescu nu mai stia nimic, el era bolnav saracu si cu trupul si cu mintea dar a fost inconjurat de un cerc vicios care il sufocau.
    In documentar sunt desecretizate informatii ca Ceausescu a creat un serviciu secret anti KGB, un agent spune ca aveau dovezi ca o dacie culoareX, nr. inmatriculareX, cu un sofer cu semnalmente X, se pregateste sa iese din tara cu documente importante ascunse in tavanul masinii mai sus mentionate, informatiile erau bine structurate si prezentate direct lui Ceausescu, dar pana sa ajunga la Ceausescu se opreau in cercul vicios care-l inconjura si nu se lua nici o masura de contracarare, l-au imbrobodit cu fel si fel de distinctii si titluri, supranumit si geniul carpatilor si el era praf.
    Inclusiv americanii l-au avertizat sa schimbe regimul care l-a avut asupra poporului, chiar si copii lui, dar era sufocat de cei care l-au inconjurat.
    Deci agenturile straine si-au facut treaba bine, personal consider ca Ceausescu a gresit cand a uitat de unde a plecat si nu a tinut cont de toate parerile si sugestiile care l-ar fi salvat pe el si tara.
    Ce trebuie sa ne intereseze pe noi romani, este sa stim adevarul si sa invatam din greseli, trecutul este la locul lui si nu mai exista cale de intoarcere, dar nu pot sa accept ideea ca acum romani zac de bine si inainte zaceau de rau.
    Last edited by obi33335; 17-12-2014 at 22:37.
    Padurea creste in 1000 de ani,iar focul o arde intr-o noapte!

    Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor!

  18. #1438
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Mi-e milă, dar mi-e și scârbă. Vă meritați soarta.

  19. #1439
    Senior Member Maryan's Avatar Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    26-09-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    706
    Mesaje bazar
    260
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    932
    Puncte CF
    3.5
    Citat Mesaj iniţiat de @#I Vezi mesajele
    Mi-e milă, dar mi-e și scârbă. Vă meritați soarta.
    trebuie sa intelegi ca au fost si oameni care o duceau bine atunci, dar care aveau o moralitate zero!

  20. #1440
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    @obi33335 ceea ce spui tu ca Ceausesu a fost mintit de cei care l au inconjurat , este perfect adevarat , asta nu l scuza cu absolut nimic de ceea ce a facut rau pt tara asta , cat de izolat ar fi fost tot avea cativa sifonari care sa i spuna situatia reala . Viata de acum nu suporta comparatia cu ceea ce a fost, avem un milion de drepturi si oportunitati , totul ramane la latitudinea noastra , ghinionul este ca gena de hotie si smecherie nu ne a parasit si din cauza asta suntem unde suntem.
    Suntem prea lasi si prosti ca sa facem ceva pt noi , din cauza asta "agenturili" au avut un real succes pt ca actionam precum turma , acum dupa ce tovarasul Iliescu a dat startul la furt , se pare ca ultima alternativa este SUPER DNA ul , dar si asta numai daca se recupereaza prejudiciul si poate numai asa vom invata sa facem NUMAI ce este corcect , poate ca va veni vremea cand posesorul de Maserati (nu am nimic cu ei ) care sta la bloc , va raspunde ANAFului de unde il are si cum l a obtinut.(apropo de tari precum Germania) . E atat de simplu dar foaaaaarte de greu de aplicat PT CA NU SE VREA . De ce ? Pai cum sa mai fure ?

    PS un pasaj din ceea ce spune undeva mai sus @#I care dupa parerea mea reflecta 100% adevarul , merita sa analizati : . Oamenii nu se raportau la nimic, la o viață mai normală, deoarece nu cunoșteau alt mod de ”viață” în afară de cel pe care-l aveau. Cei care erau informați, citeau, ascultau posturi străine de radio erau foarte puțini. Restul, îmi pare rău, dar adevărul e că restul trăia ca ăia din statele africane . N-avea nimic în cap și puteau să faci cu ei ce vroiai. Numai foamea i-a scos în stradă și nici aia, ci diversele mașinațiuni ale serviciilor secrete. Cei care erau mai europeni, mai deșteptați, erau în vestul țării, deoarece aveau legături cu Ungaria și Iugoslavia.

Pagina 72 din 73 PrimaPrima ... 22 62 70 71 72 73 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: