520 CP si jante pe 22 inci pentru Mercedes S, respectiv CL 4Matic


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    520 CP si jante pe 22 inci pentru Mercedes S, respectiv CL 4Matic

    Daca majoritatea posesorilor intampina iarna cu o pereche de anvelope specifice sezonului rece, germanii de la Brabus au o propunere mult mai interesanta. Mai exact, in cazul in care detii unul dintre exemplarele Mercedes CL sau S500 4Matic, compania din Bottrop este bucuroasa sa-ti ofere un pachet complet de tuning, ce include un kit aerodinamic subtil, o crestere serioasa de putere si jante cu dimensiuni de pana la... 22 inci.

    Chiar daca pentru multi dintre noi venirea iernii este sinonima cu moartea tuningului, specialistii de la Brabus adopta o cu totul alta strategie. Pe scurt, daca detii un Mercedes CL sau S500 echipat cu sistemul de tractiune integrala 4Matic celebra companie germana cu sediul in Bottrop planuieste sa te ispiteasca cu tot felul de bunatati, de la un total de 520 cai putere si pana la jante pe 22 inci. Iata insa cum stau lucrurile, mai pe indelete.

    Pornind de la motorizarea V8 twin-turbo de 4.7 litri, ce se lauda cu 435 CP si 700 Nm in versiunea standard, inginerii de la Brabus au dezvoltat doua kituri de performanta. Primul dintre ele, botezat B50 - 490, presupune optimizarea unitatii de control, valorile maxime urcand astfel pana la pragul celor 490 cai putere si 780 Nm. Cei care vor mai mult de atat au la dispozitie kitul B50 - 520 PowerXtra, compus din unitate de control optimizata si intercooler aditional. Drept urmare, propulsorul in opt cilindri dezvolta acum 520 CP si 820 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde si o viteza maxima de 300 km/h.

    Pe langa plusul de putere, compania germana de tuning ofera clientilor sai si un nou kit aerodinamic, proiectat special pentru modelul Mercedes CL500 4Matic. In urma operatiei estetice suferite, coupe-ul constructorului din Stuttgart se transforma intr-o aparitie eleganto-sportiva, iesind in evidenta prin spoilerul fata cu prelungire integrata, spoilerul spate cu difuzor inclus, pragurile laterale restilizate si, nu in ultimul rand, prin eleronul subtil pentru portbagaj.

    De asemenea, din meniu nu lipsesc nici noile jante, ce se bucura de dimensiuni cuprinse intre 18 si 22 inci, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, suspensia mai joasa cu pana la 25 de milimetri sau sistemul performant de franare - compus din discuri de 405 x 35 mm si etriere cu sase pistonase, respectiv discuri de 380 x 34 mm si etriere cu patru pistonase (fata / spate).

    Lista cu modificari nu se incheie aici, ci continua cu interiorul. In stilul caracteristic Brabus, cockpit-ul impresioneaza prin luxul omniprezent, conferit de numeroasele insertii de piele si cusaturile in forma de carouri, realizate cu ata contrastanta. De asemenea, plafonul a fost imbracat in alcantara, clientii putand opta si pentru insertii de lemn, fie mat, fie lucios, sau fibra de carbon. La final, tunerul din Bottrop a inzestrat modelul german si cu volan sport, respectiv pedale din aluminiu, pachetul fiind completat de sistemul multimedia disponibil optional.

    Preturile raman un simplu mister la acest moment insa, dupa cum ii stim pe cei de la Brabus, vor fi pe masura modificarilor aduse.


    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...tic-11142.html



































  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu am mai vazut masini cu jante pe 22!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb..
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    la ce garda are cauciucu` e excelenta pt drumurile noastre

  5. #5
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Superb!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: