Anderson a prezentat Porsche Panamera Turbo


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Anderson a prezentat Porsche Panamera Turbo

    Germanii de la Anderson au venit la Frankfurt cu un Porsche Panamera Turbo de 577 de cai.

    Casele de tuning care îşi întind covorul la Salonul Auto de la Frankfurt reprezintă un mare punct de atracţie pentru toată lumea. Ca orice tuner care se respectă, Anderson Germany nu putea lipsi de la această întrunire. Pentru a se putea prezenta la evenimentul german, tunerii nemţi au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Porsche Panamera Turbo.

    La exterior, casa de tuning germană a modificat bara de protecţie frontală, a înlocuit capota de serie cu una din fibră de carbon, iar blocurile optice faţă şi spate beneficiază acum de tehnologia LED. Pentru ca ecuaţia să fie completă, Anderson a apelat la ajutorul unui eleron masiv. Ca orice ca tuner care se respectă, din peisaj nu puteau lipsi jantele de 22 de inch.

    La interior, germanii au montat un volan sport care dispune de aplicaţii din fibră de carbon, iar planşa de bord şi consola centrală au beneficiat de acelaşi tratament. Tapiţeria lui Panamera Turbo Anderson este fabricată din Alcantara, iar cusăturile de culoare roşie completează peisajul din habitaclu.

    Pachetul de performanţă creat de germani reuşeşte să stoarcă din propulsorul V8 de 4.8 litri 577 de cai putere. Această cifră a fost obţinută prin recalibrarea unităţii ECU şi prin înlocuirea sistemului de evacuare. De asemenea, garda la sol a modelului din Stuttgart a fost micşorată cu 40 mm.






























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb!!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    N-am cuvinte

  4. #4
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    buna panarama
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: