Nu am auzit pana acum prea multi posesori de Audi RS5 plangandu-se de cei "numai" 450 de cai putere ai motorul V8 de 4.2 litri, insa asta nu inseamna neaparat ca nu este loc si de mai bine. Dupa un astfel de rationament par sa se fi ghidat si germanii de la Senner Tuning, care au pregatit un nou pachet de performanta pentru modelul sport din Ingolstadt.

Chiar daca se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale, modelul Audi RS5 ramane in continuare una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de achizitionarea unui automobil de clasa medie si inalta performanta.

Principala recomandare a super-coupe-ului din Ingolstadt vine din partea motorizarii sale cu opt cilindri in V si capacitate de 4.2 litri, ce se poate lauda cu un total de 450 de cai putere si 430 de Newton-Metri.

De asemenea, primul RS5 din istoria celor de la Audi se mai bucura si de prezenta unei transmisii automate cu dublu ambreiaj si a unui sistem de tractiune integrale, toate acestea facand posibila realizarea unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4.5 secunde.

Indiferent insa cat de interesant ar suna aceste numere si cifre, asta nu inseamna ca nu exista loc si de mai bine. Cel mai nou argument in sustinerea acestei afirmatii vine de la Senner Tuning, faimosul tuner german pregatind numeroase bunatati sinonime cu sportivitatea absoluta.

Asa cum era de asteptat, atractia principala este reprezentata de unitatea de control optimizata si sistemul de evacuare cu valve controlabile, cele doua modificari lucrand impreuna pentru cresterea valorilor maxime pana la 504 de cai putere si 478 de Newton-Metri.

Lista cu ingrediente magice continua cu suspensia ajustabila marca si modelul Bilstein B16 PSS10, respectiv jantele Competec C.01 cu anvelope Continental Sport Contact 5P, meniul Senner Tuning destinat coupe-ului Audi RS5 incheindu-se in cele din urma cu combinatia de gri si galben aplicata caroseriei.

Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-cp-22927.html