Audi RS7 Sportback Facelift


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Audi RS7 Sportback Facelift

    Facelift-ul primit in urma cu aproximativ doua saptamani de gama A7 Sportback - inclusiv versiunea S7, a ajuns in cele din urma si la versiunea de top, cunoscuta de intreaga lume sub denumirea Audi RS7 Sportback.

    Joaca de-a "Gaseste diferentele!" continua si in cazul coupe-ului cu cinci usi de inalta performanta din Ingolstadt, "modificarile" operate la nivel de exterior parand a se limita la blocurile optice restilizate care, la nivel frontal, pot fi echipate si cu tehnologia Matrix LED.

    Totusi, la o privire ce mai atenta, cei cu un simt dezvoltat al detaliilor vor remarca si grila radiatorului usor schimbata, comunicatul de presa anuntand, de asemenea, si noi patru nuante: dintre care trei metalizate - Floret Silver, Glacier White sau Mythos Black, si una perlata, Sepang Blue.

    In ceea ce priveste interiorul, faceliftul operat de constructorul german de automobile este si mai greu de observat, versiunea imbunatatita a modelului Audi RS7 Sportback beneficiind de instrumente de bord "revizuite", plus sistem de infotainment cu procesor grafic marca Nvidia.

    Referitor la fisa cu specificatii tehnice, surprizele cu privire la acest departament lipsesc cu desavarsire, coupe-ul cu cinci usi de inalta performanta din Ingolstadt fiind pus in miscare - ca si pana acum, de altfel, de o motorizare cu opt cilindri in V si capacitate de patru cilindri.

    O motorizare cu opt cilindri in V si capacitate de patru cilindri care, impreuna cu o pereche de turbine de dimensiuni generoase, pune la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 560 cai putere si 700 Newton-Metri.

    O transmisie automata cu opt trepte de viteza si un sistem de tractiune integrala completeaza trenul de propulsie, versiunea imbunatatita a modelului Audi RS7 Sportback reusind astfel sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde. Ca si pana acum, de altfel, precizam noi inca o data.

    Lista cu atractii principale continua cu viteza maxima de pana la 305 kilometri pe ora, aceasta incheindu-se in cele din urma cu consumul mediu de carburant, ce se situeaza in dreptul valorii de 9.5 litri la 100 de kilometri.

    Rapid ca un supercar si eficient precum un automobil de familie, noul Audi RS7 Sportback Facelift are un pret mai mare decat multe buzunare: de la 113.300 euro.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tari/du...til-22716.html




















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Frumos.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: