Daca exista vreun aspect de care sa te plangi la noul Audi S1, ei bine... acela nu are - cu siguranta!, nici un fel de legatura cu cifrele sau numerele din cadrul fisei cu specificatii tehnice. Pentru cei care viseaza totusi la ceva mai mult de 231 CP si 370 Nm, germanii de la ABT Sportsline au solutia.

O simpla optimizare a unitatii de control face ca motorul turbo de doi litri prezent la datorie sa livreze acum tuturor celor patru roti cu 79 CP si 70 Nm mai mult decat in mod normal, valorile maxime atingand astfel pragul celor 310 cai putere si 440 Newton-Metri.

Din pacate, oficialii celebrei companii de tuning din Kempten nu s-au grabit sa publice si modul in care au evoluat performantele micului, dar impresionantului hot-hatch din Ingolstadt, insa tinem sa reamintim ca versiunea standard se poate lauda atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde, cat si cu o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Cateva imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul trenului de rulare, noul Audi S1 Sportback de la ABT Sportsline venind la pachet impreuna cu un set de arcuri sport, capabile sa coboare garda la sol cu pana la 30 de milimetri. Din pacate, upgrade-urile exterioare lipsesc aproape cu desavarsire din peisaj, exceptie facand prizele de aer proaspat atasate aripilor fata, respectiv jantele pe 18 inch, cu anvelope 225/50.

Nici modificarile interioare nu sunt mai omniprezente insa, fie acum vorba intre noi, micul, dar impresionantul hot-hatch din Ingolstadt beneficiaza inca din fabrica de numeroase accesorii sinonime cu sportivitatea absoluta, precum volanul in trei spite dotat cu o parte inferioara plata sau scaune scaunele fata cu suport lateral marit.

Pretul meniului pregatit de specialistii celebrei companii de tuning din Kempten ramane pentru moment un mister, drept pentru care reamintim de cele aproximativ 30.800 de euro necesare achizitionarii unui Audi S1 Sportback.

Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ine-23375.html