Audi TT RS Plus By OK-Chiptuning


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Audi TT RS Plus By OK-Chiptuning

    Chiar daca nu se poate spune ca duce lipsta de putere sau performanta, modelul Audi TT-RS Plus a reusit sa atraga inca din prima zi atentia tuturor marilor companii de tuning.

    Propulsat de un motor turbo cu cinci cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri, ce-i confera atat o putere maxima de 360 CP, cat si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.1 secunde, modelul Audi TT-RS Plus reprezinta una dintre atractiile principale ale segmentului dedicat modelelor sport de dimensiuni reduse.

    Pe langa performantele cu adevarat impresionante si aspectul pe masura, automobilul constructorului din Ingolstadt se mai poate lauda si cu un potential urias de tuning, acest detaliu fiind scos in evidenta si de specialistii din cadrul companiei OK-Chiptuning.

    Specialisti germani care, printr-o simpla optimizare a unitatii de control - servita in compania unui sistem de racire a aerului marca si modelul Wagner Evo 2, plus o evacuare cu valve controlabile de la DK-Turbotecnic Dortmund, au reusit sa obtina un total de pana la 453 cai putere si 659 Newton-Metri.

    Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost inca facute publice, insa nu ar fi de mirare ca modelul Audi TT-RS Plus sa aiba acum nevoie de mai putin de patru secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 km/h. Asta in timp ce viteza maxima ar putea depasi pragul celor 280 de kilometri pe ora.

    Lasand insa in urma acest tehnic si mergand mai departe, ne vedem nevoiti sa precizam ca pachetul cu bunatati pregatit de germanii de la OK-Chiptuning pentru posesorii automobilului din Ingolstadt mai include si un set de jante OZ Racing pe 19 inci, oferite alaturi de o suspensie sport H&R.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-rs-21954.html























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    frumoas.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: