Mai multa putere? Bifat! Un plus de agresivitate? Avem si asa ceva! Modificari interioare? Mici, dar totusi prezente! Pe scurt, lista companiilor care s-au incumetat sa ia la modificat cea de-a treia generatie a popularului BMW X5 a crescut cu inca un nume, in speta Kelleners Sport.

Inca de la bun inceput, tinem sa precizam ca noul BMW X5 F15 se poate lauda cu unul dintre cele mai impunatoare exterioare ale segmentului, blocurile optice interconectate la grila frontala pozitionata la un unghi aproape drept si capota proeminenta a motorului facand toata treaba din punctul nostru de vedere. Pentru cei care cauta insa si mai multa agresivitate, bavarezii ofera in mod optional un pachet M Sport, ce aduce modificari nu neaparat semnificative, dar cu siguranta vizibile la nivelul spoilerelor fata si spate (si nu numai).

O alta solutie pentru atingerea telului o reprezinta industria tuningului, numeroase companii de renume dandu-si coate si inghesuindu-se sa promita cateva - mai multe sau mai putine, accesorii pentru cea de-a treia generatie a popularului SUV din Munchen. Printre acestea se numara si cei de la Kelleners Sport, specialistii germani pregatind pentru exteriorul noului BMW X5 F15 un widebody kit remarcabil, unde rolul de atractii principale le revine extensiilor generoase aplicate aripilor laterale, ce gazduiesc jante cu dimensiuni de pana la 22 inch.

Celebrul tuner din Merzig nu a fost la fel de inventiv si atunci cand a venit vorba de (re)decorarea interiorului, singurele imbunatatiri operate aici constand intr-o serie de insertii de piele si accente de lemn si / sau fibra de carbon, in functie de doleantele clientului. Acelasi client care mai este ispitit si cu o doza extra de performanta, optimizarea unitatii de control aducand in functie de motorizare pana la 77 de cai putere in plus. Scurt pe doi, versiunea xDrive30d dispune acum de un total de 302 CP si 655 Nm, in timp ce varianta xDrive35i se poate lauda cu aproximativ 358 CP si 468 Nm.

Cat despre modelul de top, si anume BMW-ul X5 xDrive50i, fisa cu specificatii tehnice a fost revizuita de la 450 CP si 650 Nm la 527 cai putere si 761 Newton-Metri. Drept urmare, nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in cazul de fata, mai nou, in mai putin de cinci secunde.

Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...f15-23235.html