BMW X6 facelift


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW X6 facelift

    BMW a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului X6 facelift. Modificările operat de inginerii germani au vizat aspectul frontal şi posterior, precum şi nivelul de echipare al SAC-ului.

    Odată cu introducerea noii game M Performance Automobiles, BMW prezintă şi faceliftul operat pe X6, pionierul segmentului SUV-urilor coupe. Modelul german s-a vândut în 150.000 de exemplare în cei trei ani de carieră şi a depăşit aşteptările iniţiale. Pentru a rămâne în atenţia publicului, X6 a primit o serie de revizuiri importante la nivel estetic şi tehnologic.
    LED-uri şi o echipare mai bogată

    Sport Activity Coupe-ul vine cu o parte frontală redesenată uşor: capota a primit nervuri, proiectoarele au fost încadrate de un contur mat şi repoziţionate pentru a sublinia lăţimea vehiculului, grila are noi linii cromate, blocurile optice faţă au fost alungite şi echipate complet cu lumini LED, o premieră în segment, iar stopurile au fost uşor redesenate şi au primit de asemenea o iluminare completă LED.

    Alături de aceste modificări discrete, BMW oferă două noi culori ne-metalizate şi 8 culori metalizate, printre care Orion Silver, Midnight Blue şi Marrakech Brown. Nu lipsesc nici jantele din aliaj, cu dimensiuni de 18 inch şi un design nou.

    La interior, clienţii vor primi tapiţerie din piele în culori noi Vermilion Red, Black şi Ebony White, precum şi noi sisteme de siguranţă. Pe lângă deja cunoscutul Head-Up Display îşi vor face apariţia şi sistemele Lane Departure Warning, Speed Limit Info, camera video pentru spate şi vedere în ansamblu Top View. Pachetul tehnologic va include şi BMW Connected, ceea ce înseamnă că telefoanele mobile şi mediile de stocare de ultimă generaţie se vor putea adapta foarte uşor în interiorul lui X6.
    Nouă versiune: X6 M50d

    La nivelul motorizărilor nu s-au adus modificări importante. Clienţii vor putea alege aceleaşi versiuni pe benzină (X6 xDrive35i şi X6 xDrive50i) şi aceleaşi versiuni diesel (X6 xDrive30d şi X6 xDrive40d). Noutatea absolută o reprezintă însă noul X6 M50d, primul exponent al gamei M performance Automobiles, echipat cu un diesel tri-turbo, capabil să ofere 381 de cai putere şi 740 de Nm. Resursele garantează un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 5.3 secunde şi o viteză maximă, limitată electronic la 250 km/h.


















  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Acelasi X6 la exterior.....
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu sunt fan al acestei masini...

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumos..

  5. #5
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Dragut
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: