Incepand cu anul viitor, 25 dintre norocosii care au pus mana pe un exemplar al ultimului BMW Z4 vor avea la dispozitie o noua optiune pentru infrumusetarea roadster-ului bavarez.

Desi au trecut circa patru ani de la lansarea sa, cea mai noua generatie a modelului BMW Z4 continua sa impresioneze prin caracteristicile sale de ordin stilistic. Ba chiar mai mult de-atat, cu cateva mici modificari operate la nivelul caroseriei, roadster-ul bavarez are toate sansele de a deveni solutia ideala pentru cei care cauta perfectiunea vizuala.

Care ar putea fi insa acele mici modificari ce au ca scop atingerea perfectiunii? Desi gusturile difera de la persoana la persoana, suntem mai mult ca siguri ca pachetul de tuning pregatit de specialistii de la MB Individual Cars va atrage numeroase laude asupra sa, din partea tuturor. Si nu neaparat datorita faptului ca productia acestuia va fi limitata la numai 25 de exemplare.

Nu, principalul punct forte al pachetului de tuning pregatit de specialistii de la MB Individual Cars si destinat cele mai noi generatii a modelului BMW Z4 este reprezentat in special de atentia la detalii data de compania germana. Astfel, atat spoilerele fata si spate, cat si pragurile laterale s-au ales cu prelungiri subtile, partea posterioara venind la pachet, de asemenea, si cu un nou difuzor de aer, plus eleron pentru portbagaj. Asa cum se poate observa si in fotografii, toate aceste elemente exterioare sunt realizate din fibra de carbon.

Tot cu o serie de accente de carbon ne mai intalnim si la nivelul celor doua cuburi ce dau nastere grilei radiatorului, respectiv la nivelul oglinzilor retrovizoare, meniul exterior incheindu-se in cele din urma cu jantele pe 19 inci incaltate cu pneuri Continental si oferite in compania unei suspensii KW de tip coilver.

Si chiar daca imbunatatirile exterioare s-au incheiat, asta nu inseamna neaparat ca fibra de carbon dispare din centrul atentiei noastre. Nu, acelasi dezirabil material da acum savoare si aspectului interior, acolo unde, pe langa ornamentele din carbon aplicate plansei de bord, consolei centrale si fetelor usilor, mai gasim si un set de scaune de tip scoica, ce poarta semnatura diviziei BMW Performance.
Din pacate, cresterile de putere lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa acest lucru se va schimba in cursul anului viitor.
Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...rez-21025.html