BRABUS B63S - 700 6x6: Tuning pentru extremul Mercedes G63 AMG 6x6


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BRABUS B63S - 700 6x6: Tuning pentru extremul Mercedes G63 AMG 6x6

    Atunci cand germanii de la Mercedes au lansat pe piata noul G63 AMG 6x6, multi s-au grabit sa afirme ca acesta este off-roader-ul suprem. Si au avut dreptate. Cel putin pana la acest moment.

    Ascunde sub capota un V8 twin-turbo de 5.5 litri capabil sa produca pana la 536 cai putere si 759 Newton-Metri. Se bucura de o transmisie automata cu sapte rapoarte si impresioneaza prin tractiunea sa 6x6, respectiv prin cele cinci diferentiale blocabile prezente la datorie. Cantareste aproximativ 3.8 tone si costa mai mult decat oricare alt model Mercedes, cu exceptia electrizantului SLS Electric Drive. Poate fi considerat cu mare usurinta off-roader-ul suprem insa, chiar si asa, pana si un automobil de teapa noului G63 AMG 6x6 are punctele sale slabe. Sau cel putin asta vor germanii de la Brabus ca noi sa credem.

    Intr-o alta ordine de idei, celebra companie germana de tuning din Bottrop va profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvalui in fata intregii planete cum ar fi trebuit sa arate, de fapt, noul Mercedes G63 AMG 6x6. Iar numeroasele componente realizate din fibra de carbon si instalate la nivelul impozantei caroserii, respectiv cauciucurile de off-road cu dimensiuni de pana la 37 de inci sunt numai o mica parte din tratamentul propus de Brabus. Arunca o privire asupra interiorului si vei ramane de-a dreptul impresionat de infinitele insertii de piele rosie, oferite in compania unor cusaturi contrastante, dar si a unor accente de fibra de carbon finisate in aceeasi nuanta de rosu.

    De asemenea, tratamentul BRABUS B63S - 700 6x6 dedicat extremului off-roader din Stuttgart mai propune si alte bunatati nevazute, precum o noua pereche de turbine, un nou sistem de evacuare, dar si o noua setare a unitatii de control. Drept urmare, valorile maxime livrate de propulsorul V8 twin-turbo de 5.5 litri urmeaza sa urce pana la pragul celor 700 cai putere si 960 Newton-Metri, acestea fiind indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in 7.4 secunde - sa nu uitam totusi ca avem de-a face cu un automobil de aproape 3.8 tone. In ceea ce priveste viteza maxima, noul Mercedes G63 AMG 6x6 de la Brabus a fost limitat la 160 de kilometri pe ora insa, in cazul off-roader-ului german, distractia nu are loc pe strada sau pe circuit.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...6x6-19885.html














































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Monster truck direct.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Superb.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: