Brabus S63 AMG in albastru


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Brabus S63 AMG in albastru

    Nesatisfacut de optiunile interioare puse la dispozitie de germanii de la Mercedes, posesorul unui Mercedes S63 AMG a apelat la ajutorul specialistilor Brabus pentru a se putea bucura de un cockpit pe placul sau.

    Inainte insa de a alege culorile si materiale pe care sa le intalneasca si atinga zilnic, de-acum incolo, clientul celebrei companii de tuning din Bottrop a optat si pentru un set de imbunatatiri exterioare, majoritatea detaliilor proaspat aparute la nivelul impunatoarei caroserii a navei amiral din Stuttgart fiind realizate din fibra de carbon. Iar asta nu e tot. Pe langa prelungirea destinata spoilerului fata, ornamentele atasate aripilor laterale si difuzorul de aer din echiparea spoilerului spate, meniul exterior mai include si o pereche de jante forjate, ce masoara un generos 21 inch.

    In ton cu surplusul de agresivitate vizuala, motorul V8 twin-turbo de 5.5 litri promite si el o doza crescuta de performanta, cei 585 CP si 900 Nm transformandu-se intr-un total de 850 de cai putere si 1.450 de Newton-Metri. Drept urmare, primii 100 km/h vin dupa doar 3.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi linistit incursiunea pana la 350 de kilometri pe ora. Dar acest lucru nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, specialistii Brabus nefiind chiar la prima astfel de experienta alaturi de noul Mercedes S63 AMG.

    Odata ajunsi la final - imediat ce precizam si de modificarile aduse suspensiei, respectiv sistemului de franare, suntem condamnati sa ne intoarcem la inceput si sa detaliem modul in care a avut de "suferit" interiorul. Fiind vorba despre o creatie a celebrei companii de tuning din Bottrop, rezultatul final este pe masura asteptarilor noastre, intreg cockpitul - de la panoul de bord si pana suportul pentru pahare sau covorasele pentru podea - fiind imbracat in piele naturala, de cea mai buna calitate.

    Piele partial perforata, atat bej, cat si albastra, cusuta cu ata contrastanta si oferita alaturi de cusaturi speciale, realizate sub forma de patratele, insertii de Alcantara si accente de lemn masiv. Suna bine, nu-i asa? Cat despre aratat, o astfel de intrebare nici macar nu isi are locul.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...bej-22997.html


















































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    3,039
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Frumos! Mai ales locurile din spate!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: