Carlsson CK63 RS - Atractie la prima vedere


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Carlsson CK63 RS - Atractie la prima vedere

    Ajuns la cea de-a doua generatie, automobilul fashion al celor de la Mercedes-Benz este pe cale sa reinventeze in totalitate segmentul coupe-urilor cu patru usi. Bucurandu-se de un design atent sculptat, ce combina liniile elegante cu formele musculoase, modelul constructorului german reprezinta echilibrul perfect intre opulenta si sportivitate. In plus, in cazul in care ai pornit in cautarea performantelor, o versiune AMG inzestrata cu pana la 557 cai putere va raspunde pozitiv oricarei provocari.

    Pornind de la premisa ca mai multa putere nu strica niciodata, compania germana Carlsson a sosit cu modelul CK63 RS - o creatie bazata pe ultima generatie a impresionantului Mercedes CLS63 AMG. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici bunatatile de ordin tehnic, rezultatul final transformandu-se instantaneu intr-o atractie la prima vedere. Sa aruncam insa o privire detaliata asupra listei cu modificari.

    Pentru inceput, tunerul din Merzig a atins caroseria coupe-ului cu patru usi cu un kit aerodinamic subtil, ce inclina usor raportul eleganta/sportivitate catre cea din urma caracteristica. Mai pe indelete, spoilerul fata a fost inzestrat cu o prelungire realizata din fibra de carbon, in timp ce grilele au fost inlocuite cu unele realizate din otel inoxidabil, finisate in negru.

    Privit din spate, noul Carlsson CK63 RS se remarca prin noua prelungire a spoilerului, acompaniata de un difuzor de aer din fibra de carbon, plus un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament. Asa cum se poate observa si in urmatoarea fotografie, meniul exterior este completat cu succes de aparitia unui eleron subtil pentru portbagaj. In plus, ultima creatie a companiei germane de tuning se poate lauda si cu un nou set de jante, pe 20 inci.

    Iar vestile bune nu se opresc aici. Inainte de a fi botezat CK63 RS, fiecare Mercedes CLS63 AMG este injectat cu o crestere serioasa de putere. Lista cu imbunatatirile aduse este tinuta departe de ochii curiosilor, insa este bine de stiut ca magnificul V8 twin-turbo de 5.5 litri va dezvolta in urma tratamentului Carlsson nu mai putin de 649 cai putere si 900 Nm - indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 4.1 secunde.

    De asemenea, viitorii clienti pot opta si pentru o operatie de customizare a interiorului, celebra companie de tuning cu sediul in Merzig oferind numeroase posibilitati. Avem pe de-o parte piele, piele perforata sau chiar alcantara. Pe alta parte, din pachet nu lipsesc nici insertiile de lemn sau accentele de fibra de carbon. Indiferent de optiunea pe care o alegi, atentia la detalii este de-a dreptul impresionanta.

    Noul Carlsson CK63 RS nu are nici un pret la acest moment, insa este bine de stiut ca specialistii germani ofera modificari similare si pentru proprietarii celorlalte versiuni. In plus, cei care au pus deja mana pe un exemplar al noului Mercedes CLS500 au la dispozitie kitul de performanta CK50, ce urca valorile maxime ale propulsorului V8 biturbo de 4.6 litri pana la 475 cai putere si 687 Nm - de la 408 CP si 600 Nm.

    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ere-10462.html



















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb!!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Un design magnific

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Dar vai, cum arata !

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0


    bestiala !

  6. #6
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Imensa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: