Chevrolet Camaro SS modificat de Geiger


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Chevrolet Camaro SS modificat de Geiger

    Tunerul german Geiger a creat un kit de performanţă pentru Chevrolet Camaro SS. Mulţumită acestuia, muscle-car-ul american produce 564 de cai şi dezvoltă 662 Nm.

    Casa de tuning germană Geiger a decis să ne arate viziunea proprie asupra unui muscle-car. Aceştia au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Chevrolet Camaro SS. Mulţumită acestuia, modelul american inspiră mult mai multă agresivitate şi sportivitate.

    La exterior, tunerii din Munchen au montat o prelungire a spoilerului faţă, au înlocuit pragurile laterale, au adăugat un deflector de aer şi un eleron care se încadrează perfect pe portbagajul lui Camaro SS. Ca orice tuner care se respectă, Geiger a schimbat jantele de serie a modelului american cu unele de 22 de inch. De asemenea, suspensiile au fost înlocuite cu unele de provenienţă KW.

    La interior, tunerul din Munchen oferă un sistem multimedia de ultimă generaţie. Sub capota lui Chevrolet Camaro SS regăsim propulsorul V8 de 6.2 litri supraalimentat care produce 422 de cai şi dezvoltă un cuplu motor de 553 Nm. Prin reclibrarea unităţii ECU şi mulţumită înlocuirii sistemului de evacuare, agregatul lui Camaro SS produce 564 de cai şi dezvoltă 662 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 4.2 secunde, iar viteaza maximă ajunge la 305 km/h. Preţul cerut de germani pentru această capodoperă este de 88.000 de euro.
















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    4,187
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    Imi iau si eu una sa dau zapada din fata blocului la iarna .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member FUG's Avatar FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti FUG este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    08-01-2011
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    565
    Mesaje bazar
    328
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    2232
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    cu masina asta se da singura nu e nevoie sa o dai tu

  4. #4
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Super
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  5. #5
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  6. #6
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Fenomenala!

  7. #7
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    superb eSeS-u

  8. #8
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Nu o prinde deloc culoarea, verdele asta da bine pe Lambo, ei un negru ii venea perfect

  9. #9
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Monstru, ce fata agresiva are
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: