Asa cum o cunoaste deja intreaga planeta, modelul Mercedes S-Class ne-a invatat dintotdeauna o lectie pretioasa despre ce inseamna luxul in lumea auto. Ajunsa intre timp la cea de-a opta generatie, limuzina constructorului din Stuttgart a evoluat atat de mult de-a lungul carierei sale incat acum ne poate invata chiar si o lectie despre... perfectiune.

Cu panoul de bord (si nu numai) imbracat in piele, cu insertii de alcantara ce acopera complet plafonul si cu numeroase accente de lemn prezente chiar si acolo unde te-ai astepta mai putin, noul Mercedes S63 AMG reprezinta combinatia perfecta intre puterea bruta (pusa pe tava de un propulsor V8 biturbo de 5.5 litri si pana la 571 cai putere) si luxul suprem - conferit de elementele mentionate in randurile de mai sus.

Atunci cand vine vorba insa de lux si modificari interioare, bulgarii de la Vilner sunt siguri ca intotdeauna este loc de mai bine. Iar pentru a ne demonstra ca nu se insala niciodata, compania asezata la Sud de Romania ne ofera nu unul, ci doua exemple concrete. Primele impresii? Ei bine, odata ce arunci o privire asupra celor doua automobile, este aproape imposibil sa nu realizezi ca toate comentariile sunt de prisos, cea mai buna descriere fiind facuta chiar de galeria foto disponibila.

In incercarea de a face totusi cateva precizari, ne pierdem in atentia incredibila acordata detaliilor. Mai exact, creatia specialistilor de la Vilner este fara cusur (ca de fiecare data, de altfel), iar concluzia finala este clara - Mercedes-ul S63 AMG a fost dus la un nou nivel. La un nivel, cel mai probabil, nemaiatins pana acum.

Lasand insa pentru mai tarziu aprecierile si trecand direct la specificatii, tinem sa precizam ca interiorul celor doua exemplare ale superlimuzinei germane se bucura de prezenta insertiilor de piele (o piele in doua culori, fie vorba intre noi), a accentelor de Alcantara si, nu in ultimul rand, de prezenta unor ormanente realizate din lemn piano black, respectiv white - in functie de versiune.

Pe scurt, am putea afirma cu usurinta ca cele doua impresionante creatii sunt sinonime cu termenul 'perfectiune'. Daca nu esti insa de acord cu noi, atunci ar trebui sa arunci o privire si asupra acelor insertii de piele perforata, ce dau un plus de savoare scaunelor inzestrate cu un design complet nou.


sursa ://www.4tuning.ro/masini-tunate/din-pasiune-pentru-perfectiune-vilner-modifica-doua-mercedes-uri-s63-amg-11180.html