Ferrari 458 Spider by Project Kahn


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Ferrari 458 Spider by Project Kahn

    Doar un nou set de jante si alte cateva mici detalii care vor trece cel mai probabil neobservate. Sunt singurele modificari operate de Project Kahn si suferite de Ferrari 458 Spider insa, cu toate acestea, rezultatul final arata de parca zeci sau chiar sute de artisti au lucrat din greu pentru a-i da supercarului italian o slefuire absolut impecabila.

    Nu exista nici un fel de dubiu. Indiferent de unghiul sau punctul de vedere din care este privit, noul Ferrari 458 Italia inspira maretie. Maretie, admiratie si respect, grandoare si splendoare. Totul, dar absolut totul, de la aspect si pana la motorizare este perfect. Sau aproape perfect, dupa parerea celor de la Project Kahn.

    Asa cum ne-au obisnuit de-a lungul timpului, specialistii britanici n-au venit cu mari modificari nici de-aceasta data. Nu, avem doar un set de insertii cromate la nivelul partii frontale, un set de accente mate la nivelul partii posterioare, plus un set de etriere finisate intr-o nuanta de negru misterior. Pe scurt, avem un set de detalii care oricand ar putea fi trecute cu privire de cei neatenti.

    Dar asta pana cand noile jante cu design in forma de stea si dimensiuni mai mult decat generoase isi vor intra in rol, iar suspensia sport mai joasa cu cateva zeci de milimetri va aduce cu sine atingerea finala. Atunci vei descoperi ca perfectiunea consta in detalii si vei vrea sa observi toate imbunatatirile suferite de supercarul italian.

    Imbunatatiri de care vei afla ca se regasesc si la nivel interior, in cazul in care norocul iti surade iar noul Ferrari 458 Spider de la Project Kahn se va afisa topless. In plus, pentru posesorii supercarului italian interesati de acest aspect, trebuie mentionat ca tunerul britanic este gata sa accepte orice propunere atunci cand vine vorba de modificarile interioare. Ca de fiecare data, de altfel...
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...une-18453.html











    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Vis
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: