G-Power a creat cel mai rapid automobil alimentat cu GPL din lume


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    G-Power a creat cel mai rapid automobil alimentat cu GPL din lume

    Un BMW deţine în continuare recordul mondial de viteză pentru automobile alimentate cu GPL. De data aceasta, vorbim de un M5 E60 cu două compresoare mecanice realizat de G-Power.

    Tunerii de la G-Power, specializaţi în modificarea modelelor BMW, au realizat un kit de tuning "de criză", care vizează modelul M5 E60. Mai precis, motorul V10 de 5.0 litri al lui M5 a fost echipat cu două compresoare mecanice şi cu o instalaţie GPL secvenţială de la Landi Renzo. Graţie acestor modificări, modelul din Munchen a devenit cel mai rapid automobil alimentat cu GPL din lume, surclasând tot un BMW, dar de data aceasta un Seria 3 Coupe pregătit de AC Schnitzer.

    BMW M5 Hurricane GS dezvoltă 660 CP şi 650 Nm şi poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.6 secunde. Acceleraţia de la 0 la 200 km/h este realizată în doar 11.4 secunde, în timp ce viteza maximă a modelului este de 333 km/h. Recordul precedent de viteză, stabilit de AC Schnitzer BMW E92 GP3.10 GAS Powered era de 318.1 km/h. Potrivit celor de la G-Power, emisiile de carbon ale lui M5 echipat cu pachetul SK II şi sistemul GPL au scăzut cu 15%.

    Tunerii de la G-Power subliniază faptul că gazul petrolier lichefiat este cu 50% mai ieftin decât benzina şi că modelul este mai ecologic graţie acestor modificări. Preţul kit-ului de tuning nu este chiar atât de "eco" cu buzunarul proprietarului, acesta fiind de 33.571.43 euro, fără să includem montajul. Printre modificările operate putem enumera unitatea ECU reprogramată, cele două compresoare mecanice ASA şi intercooler-ul răcit cu apă.















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned draphyx's Avatar draphyx este o comoara de om draphyx este o comoara de om draphyx este o comoara de om draphyx este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-11-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    191
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    18.5
    nush ce sa zic tot benzina ramane pe primul loc da pe timp de criza merge gazu si cum benzina este scumpa
    e bun !!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de draphyx Vezi mesajele
    nush ce sa zic tot benzina ramane pe primul loc da pe timp de criza merge gazu si cum benzina este scumpa
    e bun !!!
    Nu mai e nici o sfaraiala nici cu gazul ...

  4. #4
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Mda, frumos

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    o tampenie gpl-u pe-o asemenea masina.

  6. #6
    Spammer house's Avatar house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    20-06-2010
    Varsta
    28
    Sex
    M
    Mesaje
    2,164
    Mesaje bazar
    348
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    4001
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    ...si-au batut joc de masina

  7. #7
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de b3bytzu Vezi mesajele
    o tampenie gpl-u pe-o asemenea masina.
    gpl si pe Hummer

    pe criza totul este posibil!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  8. #8
    Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    4,187
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    Pe criza asta GPL-ul este G-Power a creat cel mai rapid automobil alimentat cu GPL din lume

  9. #9
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Gata ne-am scos, acum putem sa ne luam M5

  10. #10
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de JaMb0 Vezi mesajele
    Gata ne-am scos, acum putem sa ne luam M5
    stai ca nu aflasi pretul
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  11. #11
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Pare un concept bun.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: