Golf GTI Mk 6 Stance by Barry Pulley


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Golf GTI Mk 6 Stance by Barry Pulley

    Cei de la StanceNation au prezentat un Golf incredibil de interesant si care iti face ochii sa se deschida larg. Un Golf GTI Mk6 detinut de americanul Barry Pulley, unul dintre cei peste 1000 de membri ai siteului dedicat masinilor Stance, face furori prin aspectul sau curat si extrem de lasat. Cam asta inseamna stilul Stance pe un Volkswagen Golf.

    Barry Pulley este la cel de-al 12-lea set de jante pe acest Golf GTI Mk6. Asta da pasiune pentru tuning! Ma rog, si bani... Si se pare ca americanul, mare fan dedicat al stilului lasat Stance, este multumit de setarea actuala a masinii sale. Insa nu e de mirare sa revedem masina peste scurta vreme aratand altfel...

    Momentan, lista de modificari a masinii este lunga. Dar e pe cale sa devina foarte lunga in viitorul apropiat: upgrade la turbina, interiorul modificat, tractiune integrala, etc. Intre timp, nu putem decat sa ne delectam cu lista de modificari ale acestei masini atragatoare si foarte agresiva prin aspectul sau lasat pe burta.

    Suspensia este una Accuair E-Level Management cu controllerul ascuns in suportul de pahar. Are si in fata si in spate perne de aer Airlift XL, iar pe spate este instalata o bara de torsiune BSH de 28 mm. Tot cadrul a fost intarit si adaptat la noua suspensie pe aer.

    Pe partea tehnica, sub capota, gasim multe elemente semnate BSH: motorul, transmisia, captator de aer, admisia, debitmetrul, boost controller. Masina are si un sistem Snow Performance Stage 2 cu injectie de metanol si apa, downpipe Billyboat de 3 inch, silencerul eliminat, Agency Power catback cu evacuare in spatele rotilor spate, AFR Innovate Wideband, furtune de frana de la Neuspeed din inox, placute de frana Hawk HP si discuri Adams Rotors Black Zinc Street.

    Pe partea estetica, avem un spoiler fata de TDI, model 2010, shaved, spoiler spate cu difuzorul si gura de evacuare shaved, capota shaved, grila JOM fara emblema, stergator spate eliminat, placuta de numar in format european, becuri interior/exterior cu led, ornamente de TDI la interior, boost gauge de la AWE Vent, ceas de AFR montat pe coloana de directie, pedale de Golf R, scaune Eurojet Forte rabatabile, bancheta spate eliminata si montata unitatea de air-ride, mocheta din portbagaj vopsita in negru, stopuri R cu led si lumini de ceata.

    Iata o masina care intruchipeaza perfect stilul Stance. In cateva cuvinte, pentru cine se intreaba ce inseamna asta, e vorba de: low, clean, shaved. Un stil destul de rar intalnit in Romania, dar care in afara prinde teren si are multi adepti.

    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...lley-9685.html














    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Superb
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumos, frumos, frumos

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Ce spate frumos!

  5. #5
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    76
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    vis

  6. #6
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Draguta!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  7. #7
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    nu-mi place , prea "lasata".
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: