Mercedes 280SL by Overdrive


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes 280SL by Overdrive

    Un Mercedes-Benz 280SL vechi de aproximativ patru decenii arata si se comporta acum ca nou multumita tratamentului primit din partea companiei de tuning Overdrive.

    Cu bulgarii de la Overdrive ne-am mai intalnit si la inceputul acestui an, compania de tuning de la sud de Dunare facandu-ne pe-atunci cunostinta cu un Jaguar XJ220... accesorizat cu jante ADV.1 si blocuri optice spate a la Ferrari 599 GTB Fiorano. Din fericire pentru noi, lucrurile s-au schimbat intre timp, iar specialistii tunerului din Sofia nu au mai dat gres si atunci cand a venit vorba de (re)aducerea la viata a unui Mercedes-Benz 280SL vechi de aproximativ patru decenii. Mai exact, in cazul de fata, modificarile au fost pastrate la un nivel minim, restaurarea fiind cuvantul de ordine.

    Astfel, caroseria a fost curata si scapata de toate impuritatile adunate in cei 42 de activitate ai automobilului german, ca mai apoi sa fie vopsita intr-un superb, dar clasic rosu-visiu. Un tratament similar a fost aplicat si la nivelul jantelor, in timp ce parbrizul existent a fost inlocuit cu unul nou-nout. Imbunatatirile operate de bulgarii de la Overdrive s-au extins apoi catre habitaclu, compania de tuning de la sud de Dunare venind aici cu o multitudine de insertii de piele bej, accesorizate cu cusaturi speciale si accente contrastante finisate in acelasi rosu-visiu regasit la nivelul interiorului. In plus, player-ul audio clasic a fost inlocuit cu unul de ultima generatie, cu capacitatea de a reda atat CD-uri, cat si MP3-uri, insa cu aspect retro!

    Iar asta nu e tot. Pe langa operatiunile mai sus enumerate, Mercedes-Benz-ul 280SL cu pricina a mai fost supus unui program serios de restaurare si atunci cand a venit vorba de aspectul sau tehnic, principalul beneficiar regasindu-se in persoana cutiei de viteze. Intr-un final, specialistii tunerului din Sofia s-au asigurat si ca toate consumabilele au fost inlocuite cu unele noi, astfel ca impresionantul automobil german nu doar ca arata ca nou, ci se si conduce la fel de bine si placut ca in urma cu peste patru decenii, atunci cand a iesit pe portile fabricii constructorului din Stuttgart.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/old-school-car...rte-20064.html



























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu-mi place.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: