Mercedes CLS by Fostla


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes CLS by Fostla

    Auriu, rosu si bronz sunt culori pe care noi nu le-am combina niciodata intre ele, insa acest detaliu nu ne va opri din a aprecia - asa cum se cuvine - ultima creatie a germanilor de la Fostla, care are la baza un exemplar al modelului Mercedes CLS350 CDI.

    Brabus, Carlsson, Lorinser, Mansory, Wald International si asa mai departe. Daca vine vorba de paleta de modificari disponibile, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLS este una dintre cele mai norocoase masini ale planetei din acest punct de vedere. Nu de alta, dar sa vii cu un pachet de tuning pentru un coupe cu patru usi care, la prima vedere, nu mai are nevoie de nici un fel de imbunatatire reprezinta o adevarata provocare.

    O provocare prin care au trecut recent si germanii de la Fostla, specialistii celebrei companii din Hanovra alegand o reteta diferita pentru scoaterea si mai mult in evidenta a automobilului din Stuttgart. O reteta ce aduce in prim plan o combinatie exterioara de auriu, rosu si bronz, care va starni numeroase controverse "datorita" contrastului rezultat.

    In rest, doar cuvinde de bine si lauda. Nu de alta, dar pachetul aerodinamic - ce poarta semnatura conationalilor de la Prior Design si include spoilere fata si spate restilizate, plus capota ventilata pentru motor si eleron remarcabil pentru portbagaj, completeaza cu succes liniile si formele agresive caracteristice modelului Mercedes CLS, atractia principala a celui mai nou proiect de tuning de la Fostla fiind insa reprezentata de departe de jantele Vossen CVT pe 20 inch.

    Jante care, deloc surprinzator, se bucura de compania unui modul de coborare a garzii la sol destinat suspensiei pneumatice din dotarea coupe-ului cu patru usi din Stuttgart. Cat despre accesoriile interioare, se pare ca acestea au fost inlocuite cu un pachet de performanta, ce consta intr-o simpla optimizare a unitatii de control - operatiune sinonima cu cresterea valorilor maxime de la 265 CP si 620 Nm la 310 cai putere si 700 Newton-Metri.

    Ar mai fi ceva de spus cu privire la noul Mercedes CLS de la Fostla? Poate doar pretul meniului complet: aproximativ 16.000 de euro.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ine-22725.html










































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    3,039
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Mișto combinația!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: