Mercedes GL by Brabus


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes GL by Brabus

    Sa ne intelegem inca de pe acum: automobilul perfect nu are nici o legatura cu tipul caroseriei si nici macar cu motorizarea ascunsa sub capota. De asemenea, automobilul perfect nu este nici macar mereu acelasi, ci difera de la persoana la persoana, in functie de gusturile si preferintele fiecaruia. Cu toate acestea insa, noul Mercedes GL de la Brabus va fi cel mai probabil pe placul tuturor. Cu o mica exceptie...

    Odata ce ai reusit sa dai deoparte dimensiunile mai mult decat generoase ale automobilului german, noul Mercedes GL de la Brabus urmeaza sa-ti capteze atentia prin detalii dintre cele mai interesante si mai impresionante.

    De exemplu, propulsorul ascuns sub capota - un V8 bi-turbo de 5.5 litri si 557 CP, a fost injectat cu steroizi din gama B63 - 620, astfel ca valorile maxime au urcat pana la pragul celor 620 cai putere si 820 Newton-Metri.

    Drept urmare, in ciuda greutatii sale de peste doua tone, impunatoarea creatie a companiei de tuning din Bottrop nu are nevoie decat de 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. De asemenea, nici viteza maxima nu se lasa mai prejos, aceasta fiind limitata la 280 kilometri pe ora.

    Mai imbucurator de atat este insa faptul ca noul Mercedes GL de la Brabus are si niste frane pe masura. Intr-o alta ordine de idei, impunatoarea creatie a companiei de tuning din Bottrop se poate lauda cu prezenta unui sistem de franare compus din discuri de 405 x 34 milimetri pe fata, respectiv 380 x 34 milimetri pe spate, la care se mai adauga si etriere cu sase, respectiv patru pistonase - fata / spate.

    Mai mult de-atat, nu a scapat neatinsa nici suspensia pneumatica din dotarea SUV-ului din Stuttgart, garda la sol fiind adusa de specialistii germani cu aproximativ 30 de milimetri mai aproape de strazi.

    O alta caracteristica exceptionala a noului Mercedes GL de la Brabus se afla in stransa legatura cu interiorul sau, mai bine zis, cu modul in care a fost (re)amenajat acesta. Pe scurt, impunatoarea creatie a companiei de tuning din Bottrop ofera insertii de piele Mastik cat vezi cu ochii, fara a tine cont ca vorbim de cele sapte scaune, plansa de bord, fetele usilor sau chiar podeaua ori portbagajul.

    Alaturi de pielea Mastik, perforata ocazional, dar si cusuta cu ata contrastanta, cockpitul SUV-ului german mai pune la dispozitia viitoriilor sai pasageri si numeroase accente de alcantara - regasite atat la nivelul montantilor, cat si la nivelul plafonului, dar si multiple ornamente realizate dintr-un lemn cu o textura similara celei regasite in cadrul ambarcatiunilor de lux.

    In ceea ce priveste aspectul exterior, noul Mercedes GL de la Brabus se remarca printr-o agresivitata debordanta, spoilerul fata inzestrat cu prize uriase de aer si difuzorul de aer generos regasit la nivelul spoilerului spate fiind dintre cele mai reprezentative detalii. Nu vor fi trecute cu vederea insa nici aripile laterale proeminente, dar nici jantele cu design unic si dimensiuni de pana la 23 de inci.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ect-18749.html




































































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Patul
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Lux si putere.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: